Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI JE DUGOOČEKIVANI SOLO PRVIJENAC VOJKA V!
27.04.2018 U PRODAJI JE DUGOOČEKIVANI SOLO PRVIJENAC VOJKA V!
Vojko V, splitski reper i producent poznat po svom radu u hip-hop grupama Dječaci i Kiša Metaka, objavio je solo prvijenac "Vojko" u izdanju Croatia Recordsa. Na albumu "Vojko" nalazi se 13 pjesama u kojima Vojko V eksperimentira sa širkom spektrom ritmova i tema poprilično netipičnih za regionalni hip-hop i to je prvi dio trilogije koju će još činiti albumi "Dvojko" i "Trojko".

Tri dosad objavljena singla – "Zovi čovika", "Pasta Italiana" (feat. Krešo Bengalka & Tonči Huljić) i "Ne može" dali su naslutiti kako će nam Vojko V servirati rap album godine. "Vojko poznaje scenu, odlučio što je u ovom trenutku najbolje ponuditi i dao nam ono što mnogi godinama već nestrpljivo iščekuju – u potpunosti ambiciozno djelo prožeto humorom, izvrsnim repanjem, maštovitošću u rimama, suptilnom kritikom društva te ponekad i širim fokusom na instrumentalni spektar. Vrućina je stupio na gradski asfalt", pohvalno o albumu piše Filip Kušter za Muzika.hr

"Pasta Italiana" trenutno broji preko milijun pregleda na YouTubeu, a gostovanje Kreše Bengalke i Tončija Huljića uobličeno u sjajan spot u režiji iznimno talentiranog Rina Barbira podiglo je ljestvicu regionalne hip-hop produkcije. "Vojko je dokazao da je samouvjeren samostalan glazbenik, neiscrpan izvor ideja kako u tekstualnom, tako i u glazbenom smislu. Poseban je naglasak stavljen i na vizualni identitet albuma, kada je barokni lik Bacha (Vojka) postavljen u minimalistično i mračno okruženje, čime je djelo postalo kompletno. Na redu je dokazivanje na pozornici. Zovi čovika, zovi sve, Vojkov novi album nema konkurencije", zaključuje Maja Trstenjak u recenziji albuma za Sound Report.

Osim spomenutih hit singlova na albumu se nalaze i pjesme "Rođendan", "Ceca u Parizu", "Cilit beng", "Popaj", "Kako to", "Machare", "Marjan", "Dump around", "Hip hop" i "Bach". Motiv baroka upravo je bila misao vodilja za sjajno likovno oblikovanje koje potpisuje Mate Žaja. Na albumu gostuju Krešo Bengalka, Vuk Oreb, Antonio Makinja i Sky Wikluha! Mix i master albuma potpisuje sveprisutni VRH koji će Vojka pratiti i na njegovim live nastupima od kojih je prvi u sklopu Prvomajskog inkubatora na Krku 28. travnja nakon čega će uslijediti premijerni zagrebački nastup na Zagreb Beer Festu 19. svibnja i nastup na premijernom izdanju Fibra festivala u Splitu 22. lipnja.

"Zovi čovika": https://www.youtube.com/watch?v=ZifPw7kuyCg
"Pasta Italiana": https://www.youtube.com/watch?v=_YZtic6ZJEI
"Ne može": https://www.youtube.com/watch?v=fOEp1GiVsWs

Album "Vojko" po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=972197
iTunes: https://itunes.apple.com/ca/album/vojko/1377173775
Amazon: http://amazon.com
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/62300282
Spotify: https://open.spotify.com/album/1A5y695OOwV4WjTBDOqxMH
Smart URL: http://hyperurl.co/4xp7fe

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved