Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI JE REIZDANJE LIVE IN L'OLYMPIA TEREZE KESOVIJE
13.04.2018 U PRODAJI JE REIZDANJE "LIVE IN L'OLYMPIA" TEREZE KESOVIJE
Trideset godina nakon prvog objavljivanja vinila "Live in l'Olympia", mnogobrojna publika Tereze Kesovije ponovno može uživati u kultnom live albumu objavljenom na CD-u. Tog davnog 18. travnja 1988. godine, Tereza Kesovija svojim je glasom, energijom i posebice strašću osvojila publiku najvažnijeg pariškog hrama glazbe.  

Monique Prevot je za "France Soir" tu magičnu večer opisala na sljedeći način: "U ponedjeljak nam je u Olympiji Tereza Kesovija pripremila jedinstvenu večer punu izražajnosti. Jednostavno, ona je 'passionaria', čije ime posvuda u svijetu izazivlje zanos, postala 'La Kesovia' za francusko slušateljstvo s kojim se nakon duge odsutnosti opet susrela. A u dvorani oduševljenje, zanos... jer, bilo je bakra u njezinu glasu, vatrenog bljeska u kosi i krasnog zlatnog sjaja u dubini očiju. Nije pogriješio Enrico Macias, koji joj je na jednom od svojih koncerata u Olympiji prvi u Parizu pružio priliku. Tereza je postala doista velika."

U svojoj dugogodišnjoj blistavoj karijeri koja traje punih 60 godina, Tereza je i obljetničkim koncertom "To sam ja" u Lisinskom, 19. veljače ove godine, pokazala svu raskoš svog umjetničkog sjaja. Njezini evergreeni "Prijatelji stari...", "Nono, dobri moj nono", "La chanson de Lara", "Sunčane fonatane", "C'est ma chanson" odzvanjaju jednako impresivno kao i prije trideset godina i upravo zato njeni live zapisi su od posebnog diskografskog značaja.

"Pitala sam se kako i čime istaknuti sve one bez čije suradnje moj koncert u Olympiji gotovo da i ne bi bilo moguće ostvariti! Mogla bih pričati o razumijevanju, povjerenju, saznanju da možemo i da znamo, ali postoji nešto više - što reći i kako objasniti vlastitu misao o prijateljstvu! Odgovor je neopisivo jednostavan i lijep jer prava je tek jedna riječ – HVALA", napisala je Tereza u knjižici originalnog izdanja.

Reizdanje ovog albuma krasi i tekst Natalije Cajić, supervizorice albuma:

"Jedna je Tereza. Ona koja tako dosljedno, istinski i snažno, vjerna pozornici, glazbi i publici, živi umjetničku priču. Na toliko toga lijepog i vječnog, na puno krajolika tih glazbenih staza i na prizore Pariza, podsjetit će nas ovaj album, pun slika i nota. To je Tereza, naša diva, iz pariške priče."

Album po cijeni 69 kuna od potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na ovim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=971219
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1364012707
Amazon: http://amazon.com
Deezer: http://deezer.com/album/59842092

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved