Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI DVOSTRUKI ALBUM S NAJVEĆIM HITOVIMA 2017. GODINE!
15.12.2017 U PRODAJI DVOSTRUKI ALBUM S NAJVEĆIM HITOVIMA 2017. GODINE!
Još jedna sjajna diskografska godina bliži se kraju, a Croatia Records tim povodom predstavlja najveće hitove koje su pokorile radijske i telvizijske etere. Dvostruko CD izdanje koje se od danas nalazi u prodaji tematski je podijeljeno na pop zabavnu i pop rock glazbu te sadrži 41 veliki hit koji je obilježio 2017. godinu.

Status najveće i najuspješnije diskografske kuće Croatia Records potvrđuje između ostalog i ovom kompilacijom, a pjesme kao što su "Ako voliš ovu ženu", "Minka", "Žena, a ne broj", "Ne pijem, ne pušim", "Que sera", "Sunce, oblak, vjetar", "Ljubavi moja", "Sve dok te bude imalo", "Oči nikad ne stare", "Tragom tvojih tragova", "Sve u meni se budi (Shalla remix)" govore same za sebe, a njihovi stihovi pjevušit će se još dugo.

Izvođače na prvom CD-u, "Pop zabavna", predvodi duet koji je definitivno obilježio ovu godinu, Željko Bebek i Oliver Dragojević zasjali su najjačim sjajem i nema sumnje da će "Ako voliš ovu ženu" postati evergreen. Osim suradnje Bebeka i Olivera tu su i Jolin "Rasipnik", "I ja sam čovjek" Mate Bulića, "Duplo slađe" Mejaša i Lane, "Žena, a ne broj" Magazina, "Que sera" Colonije,  Rozgina "Ne pijem, ne pušim", Danijelin "Telefon", "Čista ljubav" Borisa Novkovića, "Minka" Crvene jabuke, "Pismo moja" legendarnog Miše Kovača, "Boliš me ljubavi" Mladena Grdovića, Lanina "Svi su ludi oko mene" i "Vidi se iz aviona" sjajne Domenice. Popis vrhunskih izvođača kompletiraju Marko Vukes, Lidija Bačić, Luka Basi, Davor Radolfi, Kićo, Dražen Zečić i Antonija Šola.

Na drugom se CD-u nalaze najuspješniji pop rock hitovi. Mia Dimšić definitvno je obilježila ovu godinu i njezina fantastična pjesma "Sunce, oblak, vjetar" zasluženo se nalazi na prvom mjestu među izvođačima koji su svoje mjesto pronašli na "Pop rock" CD-u: legendarni i svom zvuku vjerni Aerodrom, Buđenje koje glazbeno evoluiralo, novo sjajno ime iz Makarske – punk rockeri Rezerve, Flyer s pjesmom "Kako da te ne volim" koja je najavila njihov treći album, sjajna suradnja Zsa Zse i Vanne u pjesmi "Tragom tvojih tragova" kao i ona Kedže i Zsa Zse u pjesmi "Sve u meni se budi" koju je remiksao Shalla i naravno, Kedžina pjesma "Ljubavi moja"! Među 20 pjesama nalaze se i neizostavni Tonči sa svojom Madre Badessom i pjesmom "Primitivo", Dino Merlin s pjesmom "Sve dok te bude imalo", suradnja Sergeja i Hausera u pjesmi "Oči nikad ne stare", "Kriva si" Opće Opasnosti, Cashova "Ante" i "Odlična stvar" sjajne Antonele Doko. Ova kompilacija daje uvid u još jednu izuzetno produktivnu godinu naših najboljih urbanih izvođača, među koje još spadaju i Markiz (ft. Madmen), Bang Bang (ft. Saša Antić), Teška industrija (ft. Goran Karan), Judette (ft. John), Lorenzo (ft. Mia) i Jacques Houdek.

Dvostruko CD izdanje "The Best of 2017" po cijeni od 89 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=962392
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1321388372
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B0789JZGC7/ref=sr_1_1_twi_aud_1?ie=UTF8&qid=1513338058&sr=8-1&keywords=BEST+OF+2017+%C5%BDELJKO+BEBEK
Deezer: http://www.deezer.com/us/album/52858612


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved