Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PROJEKT LORENZO PREDSTAVLJA DRUGI SINGL: SVE ŠTO POMISLIM S ANTONELOM DOKO!
18.10.2017 PROJEKT LORENZO PREDSTAVLJA DRUGI SINGL: "SVE ŠTO POMISLIM" S ANTONELOM DOKO!
Nakon izvanrednog uspjeha prvog singla "Sve sam znala i prije", projekt Lorenzo ide dalje i predstavlja pjesmu "Sve što pomislim" u kojoj se u ulozi vokala pojavljuje izvrsna Antonela Doko. Lorenzo je autorsko-producentski projekt akustičara Darka Bakića i najpoznatijeg električara Zvonimira Duspera Dusa, dok je osamnaestogodišnja pjevačica očaravajućeg glasa, Antonela Doko dobitnica ovogodišnje glazbene nagrade Porin za najboljeg novog izvođača!

Lorenzo za svoje skladbe pažljivo bira vokalne soliste i DJ-e, pa je tako prvim singlom "Sve sam znala i prije" i suradnjom s trenutno najpopularnijom pjevačicom u Hrvatskoj, Mijom Dimšić, stekao iznimnu popularnost. Pjesma, potpuno drugačija od svega do sada viđenog na domaćoj glazbenoj sceni, srušila je sva očekivanja provevši punih 17 tjedana na listi najslušanijih pjesama u Hrvatskoj – HRtop40. Spot u produkciji Igora Ivanovića i Sandre Mihaljević je u 4 mjeseca pregledan više od 300.000 puta. Potvrda velikog uspjeha stigla je i ovoga ljeta kada je DJ Mihael Mataković predstavio Lorenzo na Ultra Europe i MTV Summerblast festivalu što ovom projektu širom otvara vrata svjetske klupske scene.

Pjesmu "Sve što pomislim" poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=-GFeZld1kok

"Lorenzo ima jasnu viziju djelovanja koja odudara od ustaljenih praksi promocije domaće glazbe – radijske slušatelje osvajamo autorskim pjesmama najmodernijeg elektro pop zvuka, a klupsku publiku na našim koncertima očekuje pažljivo osmišljen repertoar urbane plesne glazbe – strane i domaće!", izjavio je autorski dio projekta, Darko Bakić i dodao: "Jako me veseli što je producentski tim Lorenzo zaživio i ostvario uspjeh u eteru u suradnji s Mijom Dimšić, a u live izvedbi nas je uspješno predstavio na Ultra Europe i MTV SummerBlast mladi DJ Mihael Mataković. Suradnja s Antonelom Doko je novi izazov Lorenza i nada u pomicanje novih zvukovnih granica u hrvatskom eteru."

"U nizu poziva na suradnje kojima sam se uvijek rado odazivao, jer izuzetno volim timski rad, nova suradnja s Darkom Bakićem pod nazivom Lorenzo zauzima posebno mjesto. Naime, u njoj se nakon dugo vremena ponovno spajaju dva fronta na kojima rado djelujem, a to su klupska i pop produkcija. Izuzetno dobra prihvaćenost našeg prvog singla "Sve sam znala i prije" u suradnji s Mijom Dimšić pokazala je da smo "uboli u sridu", što mi daje ogromnu motivaciju za daljnji rad. Novi singl s Antonelom Doko "Sve što pomislim" u isto je vrijeme sličan, ali opet i bitno drukčiji od prošlog, pa bi mogli reći da njime "širimo teren" za daljnje djelovanje", izjavio je Zvonimir Dusper Dus.

Više o Lorenzu potražite na: http://www.facebook.com/Lorenzo.Music2017

Pjesmu "Sve što pomislim" preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved