Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
MIROSLAV NAVRAČIĆ SNIMIO BALADE VLADIMIRA KOČIŠA ZECA!
29.09.2017 MIROSLAV NAVRAČIĆ SNIMIO BALADE VLADIMIRA KOČIŠA ZECA!

U prodaji je album "Otkada te volim" na kojem se nalazi 10 instrumentala Vladimira Kočiša Zeca koje je na svojoj čarobnoj harmonici odsvirao Miroslav Navračić. Renomirani glazbenik Miroslav Navračić za novi je album odabrao najpoznatije balade iz Kočiševe bogate solističke karijere među kojima su: "Otkada te volim", "Ružmarin", "Ispod tvojih prozora", "Stani more", "A onda dođe ljubav", "Zdigni glavu gori" i mnoge druge. Sve pjesme skladao je upravo Kočiš dok su uz njega aranžmane potpisali Tomislav Modrić, Ivica Murat, Goran Mačužić i Duško Mandić. U ovom će albumu uživati istinski glazbeni poklonici i ljubitelji zvuka harmonike koje će oduševiti Navračićeva virtuoznost.

Ideja za snimanje ovog albuma bila je Kočiševa, ali dva su glazbenika zajedno odabrali pjesme za album koje "zvuče toplije uz harmoniku". "Gospodina Navračića upoznao sam nedavno, prilikom snimanja mog posljednjeg singla 'Otkada te volim' na kojem je on odsvirao harmoniku. Kasnije smo snimali i spot. Tada sam ga upitao bi li htio izvesti moje balade na svoj način, a on je rekao da nema problema. Miro ih je odsvirao savršeno i jako smo zadovoljni. Sudjelovao je čitavim svojim bićem u tome, a vjerujem da će i slušatelji biti jako zadovoljni".

Miroslav Navračić rođen je 1960. godine u Zagrebu gdje je završio srednju glazbenu školu Pavao Markovac. Danas slovi za jednog od najboljih harmonikaša u Hrvatskoj! Aranžirao je oko 500 skladbi i skladao pjesme za mnogobrojne domaće izvođače. Nastupa sa Zagrebačkim tamburašima te kao solist ili prateći glazbenik na koncertima u Hrvatskoj, a kao član raznih ansambala pratio je izvođače na turnejama po Europi, Americi i Australiji. Jedan je od najnagrađivanijih harmonikaša u regiji, cijenjen od strane publike i struke. Studijski je glazbenik pa se njegova harmonika čuje se na mnogobrojnim snimkama popularnih izvođača, od kojih su najrecentnije pjesme snimljene za album Željka Bebeka "Ono nešto naše". Harmonika za ovaj album snimljena je u studiju Croatia Recordsa, u kojem je tonski snimatelj Goran Martinac. Fotografije i likovno oblikovanje albuma potpisuju Bachrach & Krištofić.

Album "Otkade te volim" kupite po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=954330
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1280954413
Amazon: http://amazon.com/dp/B075WXTSSW/ref=sr_1_1_twi_aud_1?ie=UTF8&qid=1506350481&sr=8-1&keywords=MIROSLAV+NAVRA%C4%8CI%C4%86
Deezer: http://deezer.com/album/47730852

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved