Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PROJEKT LORENZO  DONOSI REVOLUCIJU U HRVATSKI GLAZBENI KONCEPT!
06.06.2017 PROJEKT LORENZO DONOSI REVOLUCIJU U HRVATSKI GLAZBENI KONCEPT!
Prvi singl elektro pop DJ dua Lorenzo "Sve sam znala i prije"
u suradnji s Mijom Dimšić nakon premijere na Otvorenom radiju kreće u osvajanje radio postaja i klubova.

Lorenzo je ime o kojem domaća estrada već naveliko bruji, a sada napokon imamo opipljivi dokaz da su šuškanja o nečem drugačijem od svega do sada viđenog na glazbenoj sceni bila potpuno utemeljena. Lorenzo čini DJ duo – Mike & Pete, mladi glazbenici impresivne izvođačke energije koja im daje pravo tražiti mjesto na svjetskoj klupskoj sceni. U prvom singlu "Sve sam znala i prije", koji je svoju premijeru imao jučer na Otvorenom radiju,  svojim prepoznatljivim vokalom pridružila im se Mia Dimšić, trenutno najpopularnija mlada pjevačica u Hrvatskoj čije pjesme vladaju top ljestvicama.

Autorsku stranu ove zanimljive priče čini još jedan duo, Zvonimir Dusper Dus, u vannacionalnim razmjerima dokazani producent te Darko Bakić, cijenjeni autor i osnivač grupe Buđenje koju na svom nadolazećem koncertu u pulskoj Areni ugošćuje legendarni Sting.

"Lorenzo ima jasnu viziju djelovanja koja odudara od ustaljenih praksi promocije domaće glazbe – radijske slušatelje osvajamo autorskim pjesmama najmodernijeg elektro pop zvuka, a klupsku publiku na našim koncertima očekuje pažljivo osmišljen repertoar urbane plesne glazbe - strane i domaće!", kažu o ambicioznim planovima Lorenza Mike & Pete, DJ-i koji lansiranjem vlastitih  singlova na radio stanice izlaze iz uskih okvira klubova i većoj populaciji nude ono što najbolje znaju – kvalitetnu trendovsku elektro pop glazbu.

"Pravi je gušt i izazov sudjelovati u novim projektima koji pomiču granice i percepciju izvođača. Danas su to mladi i kreativni DJ-i, a postoji cijela scena koju publika u Hrvatskoj tek treba otkriti. Mia Dimšić je istinsko osvježenje na našoj sceni i kao takva je bila idealan suradnik Lorenzu za njegov start.", projekt Lorenzo komentira Darko Bakić.

A zašto baš Lorenzo?! Naziv je inspiriran starom otočkom legendom o talijanskom ribaru Lorenzu koji se nasukao na hrvatsku obalu, a ne sumnjamo da će se i priča o glazbenom projektu Lorenzo ubrzo proširiti među publikom željnom pjesama koje suvereno kroče uz bok trenutno najpopularnijih singlova američke i europske scene.

Više o Lorenzu potražite na www.facebook.com/Lorenzo.Music2017

Pjesmu "Sve sam znala i prije" preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved