Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI 50 ORIGINALNIH PJESAMA NAJBOLJIH HRVATSKIH TAMBURAŠA + BONUS CD: ZLATNI DUKATI
02.06.2017 U PRODAJI 50 ORIGINALNIH PJESAMA NAJBOLJIH HRVATSKIH TAMBURAŠA + BONUS CD: ZLATNI DUKATI
Tambura, hrvatski narodni instrument bogate povijesti, o čijem je razvoju napisano nebrojeno stranica teksta, instrument koji je istinski dio hrvatskog kulturnog duha na kojem su odsvirane neke od najljepših nota hrvatske glazbe, svojim zvukom može odraziti onu istinsku emociju ljudske duše. Taj instrument očarao je mnoge vrhunske glazbenike, a posebnu stranicu u popularizaciji tambure napisao je sastav za koji uistinu možemo reći da su pravi zaljubljenici u tamburašku glazbu, a s vremenom su postali i njene ikone. Naravno, riječ je o Najboljim hrvatskim tamburašima!

Najbolji hrvatski tamburaši, koji su karijeru počeli davne 1983. godine pod imenom Zlatni dukati, sastav je koji je ispisao neke od najljepših stranica tamburaške glazbe u Hrvatskoj. Croatia Records im za doprinos glazbi u Hrvatskoj poklanja novo izdanje, 50 originalnih pjesama.

Ovo izdanje zamišljeno je kao presjek njihove bogate diskografske karijere te donosi neke od njihovih najljepših pjesama uz bonus CD iz perioda rada pod imenom Zlatni dukati. Na 3 CD-a pronaći ćete bezvremenske hitove tamburaške glazbe poput "Andrija Čordaš", "Vranac", "Pitat' će me gdje si ti", "Ako odeš ti", "Nek' zvone tambure", "Zbog tebe", "Tena", "Ne dirajte mi ravnicu", te raritetnu snimku "Dome moj" sa samih početaka karijere ovoga sastava, na kojoj se kao vokalni solist pojavljuje Marijan Majdak.

2017. godina je godina u kojoj Najbolji hrvatski tamburaši slave tridesetu godišnjicu kontinuiranog i predanog rada. Za to vrijeme su zlatnim slovima upisali svoja imena u povijest razvoja tambure i tamburaške glazbe na ovim prostorima, utjecali kao uzori i kao glazbenici na mnoge živote, a svojom emocijom i bogatstvom duše iznjedrili neke od najljepših, a sasvim sigurno neprolaznih melodija i stihova hrvatske glazbe. Ovo izdanje poklon je svim obožavateljima, ali i samom sastavu koji je svojim radom zaslužio svako priznanje za svoje zasluge na promicanju tamburaške glazbe u Hrvata.

50 originalnih pjesama Najboljih hrvatskih tamburaša pronađite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna, kao i na poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=940329
iTunes: http://itunes.apple.com/mx/album/50-originalnih-pjesama/id1239825753?l=en
Amazon: http://amazon.com/dp/B072M51J5G/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1496318696&sr=8-12&keywords=NAJBOLJI+HRVATSKI+TAMBURA%C5%A0I
Deezer: http://deezer.com/album/41991151

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved