Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
RASPLEŠITE SE UZ 40 VELIKIH HITOVA!
14.04.2017 RASPLEŠITE SE UZ 40 VELIKIH HITOVA!
Nakon sjajne kompilacije najpoznatijih pjesama za djecu, u prodaji je još jedno izdanje u sklopu edicije "40 velikih hitova" - "Pleši sa mnom", koje na dvama CD-ima donosi izbor najzabavnijih i najomiljenijih pjesama za ples.

Volite li pop zvuk ili Cro dance, novi val ili rock, na ovu kompilaciju nećete moći mirovati jer se na njoj nalazi sve ono najplesnije iz kataloga Croatia Recordsa, neovisno o žanru i stilu. Prvi CD sadrži plesne pop evergreene, poput "Džuli" Daniela Popovića, Rivine "Rock me" ili "Hajde da ludujemo" u nezaboravnoj izvedbi Tajči; zatim najbolje od Cro dancea, danas opet izuzetno popularnog u klubovima, pa do novih vrtoglavih ritmova Jelene Rozge, Lane Jurčević i Shomyja i Vukija, a zaključuju ga urbani pop zvuci Divasica, Nine Badrić i kralja naše plesne muzike - Dine Dvornika.

Drugi je pak CD ponajprije posvećen novovalnom i rock i pop-rock zvuku. Tu su nezaustavljivi plesni hitovi koji i danas tjeraju na ples gdje god ih se pusti - kultna "Soba 23" Denis & Denis, "Bitanga i princeza" Bijelog dugmeta, "Zašto su danas devojke ljute" Idola, "Totalno drukčiji od drugi" Vještica, "Danas sam luda" Josipe Lisac i druge čuvene pjesme garancija su za najbolji mogući rock plesnjak.

Zajedno, ova dva CD-a omogućuju svima da pronađu svoju vrstu zabave u svakoj situaciji i jamče da na pored njih nitko neće ostati miran.

Kompilaciju "40 velikih hitova: Pleši sa mnom - pjesme za ples" kupite po cijeni od 79 kn na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=935486
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1225986939
Amazon: http://amazon.com/dp/B06Y5SKGRD/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491835470&sr=8-1&keywords=40+VELIKIH+HITOVA+PJESME+ZA+PLES
Deezer: http://deezer.com/album/39894551


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved