Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOVI SINGL I SPOT ZVONIMIRA VARGE
20.02.2017 NOVI SINGL I SPOT ZVONIMIRA VARGE
Nakon lagane balade "Ne dam te nikom", zagrebački kantautor Zvonimir Varga okrenuo je smjer za 180 stupnjeva i objavio novi singl i spot za pjesmu "Što da radim?" čija ritam i glazba naprosto pozivaju na, kako bi to stari Zagrepčani rekli, čagicu.

Njegova nova skladba, naime, putem bliskog mu koncepta razigranog apsurda, dotiče se nekih bolnih životnih pitanja i priznanja, koja opjevana u glazbi, a naročito u njegovom stilu, zvuče posve šarmantno i duhovito.

Tekst i glazbu potpisuje sam Varga, glazbeni producent je kao i u prethodnim singlovima Mark Mrakovčić, a aranžmanu je pridonio i Miki Solus koji gostuje na klavijaturama.

Spot je djelo Varginog stalnog video suradnika Doringa, a u spotu se pojavljuju i mladi glumci iz Dramsko-plesne grupe Dramci studija ANZIP koje vodi Nikica Viličić, te Katarina Matas i Sergije Michieli - članovi "benda" okupljenog samo za ovu priliku.

Pjesma "Što da radim?" sedmi je singl koji je Varga objavio pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, a treba spomenuti da ovaj zagrebački kantautor komponira i glazbu za dječje kazališne predstave, te je autor i dva pisana izdanja: dječje slikovnice "Veseli dan doktora Vedrana Veselića", i knjige pjesama "Poljubac budućnosti". Od 2010. do danas objavio je i osam albuma.

Redovito održava koncerte u regiji - upravo se vratio iz Ljubljane, a iduća postaja mu je Gradska Kavana Čakovec 18. veljače. U više od 100 koncerata koliko ih je do sada odsvirao, posebno "iskaču" nastupi u kaznionicama Remetinec i Lepoglava, te nedavni u Beogradu.

Singl preuzmite na download zoni Croatia recordsa, singlovi.crorec.hr.
Spot možete pogledati na YouTube linku: https://www.youtube.com/watch?v=IzztPZInfGU

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved