Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
EMOTIVNI TAMBURAŠI OD PJESME NAPRAVILI ZDRAVICU ZA PRVU LJUBAV
25.10.2016 EMOTIVNI TAMBURAŠI OD PJESME NAPRAVILI ZDRAVICU ZA PRVU LJUBAV
Ivan Stapić i tamburaški sastav Ringišpil snimili su duet "Digni čašu". Riječ je o životnoj priči iz muškog kuta kako se mladići njihovih godina danas moraju boriti da osvoje djevojku svojim osjećajima, a ne materijalnim dobrima. Pjesma je već dobila status zdravice za govor srca. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Stapić, a aranžman Željko Nikolin.

"Inspiraciju za ovu pjesmu dobio sam ljetos razgovarajući s prijateljima na moru. Pokrenuli smo raspravu o današnjim djevojkama, jer se mnogim mojim prijateljima dogodilo da su razočarani što nisu mogli pronaći pravu ljubav. Debljina novčanika, koji auto voziš i statusni simboli te u čijem se društvu krećeš postali su normativ po klubovima za upoznavanje, a mi smo mnogi, još uvijek, stara škola. Hvala Bogu, kod nas u Slavoniji stvari ipak funkcioniraju na drugačijem principu. Pravu ljubav, neopterećenu materijalnim dobrima, i dalje možeš pronaći kako su pronalazili i naši roditelji, djedovi i bake, istaknuo je autor pjesme i pjevač Ivan Stapić.

Njegovi prijatelji iz Slakovaca pored Vinkovaca, tamburaški sastav Ringišpil ni trena nisu dvojili trebaju li mu se pridružiti u ovoj pjesmi s tako snažnom, a opet i kontroverznom porukom.
"Drago će nam biti ako naša publika prepozna kako smo iskrenim pristupom željeli dočarati jednu autohtonu ljubavnu priču. Mnogi kažu da je Slavonija srce Hrvatske, a ja sam prvi koji će to potvrditi jer ljubavne priče iz naših sela pričaju se, još uvijek, iz srca i sasvim su drugačije od Stapićevih iskustava na moru. Uvijek smo do sada u našem radu birali pjesme koje možda neće postati hit preko noći, ali su to pjesme jakog teksta i snažne poruke koje će trajno nekome ostati kao tamburaška glazbena priča. To je ono što odlikuje nas mnoge tamburaše; uđe u narod, a kad jednom uđe, zauvijek ostane i prenosi se generacijama", kaže pjevač Ringišpila Benjamin Barba.  

Spot pod redateljskom palicom Darka Bušnje je premijerno emitiran na CMC televiziji i portalu 24sata, a možete ga pogledati i ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=j8c1R3r3v3A

Više informacija pronađite na:
https://www.facebook.com/IvanStapic.Stale
https://www.facebook.com/tamburaskisastav.ringispil

Pjesmui preuzmite na: http://singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved