Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
GIBONNIJEVI ALBUMI U EDICIJI ORIGINAL ALBUM COLLECTION
27.05.2016 GIBONNIJEVI ALBUMI U EDICIJI "ORIGINAL ALBUM COLLECTION"
Hvaljena edicija "Original Album Collection" obogaćena je albumom jednog od najvećih hrvatskih glazbenih autora i vokalista Zlatana Stipišića Gibonnija.

"Original album collection - Gibonni" donosi prva 4 Gibonnijeva studijska albuma "Sa mnom ili bez mene" (1991.), "Noina arka" (1993.), "Kruna od perja" (1994.) i "Ruža vjetrova" (1996.) upotpunjenih live albumom "Koncert" (1996.). Gibonni je karijeru započeo kao frontmen i pjevač splitskog hard-rock banda Osmi putnik, potom je kratko surađivao s Divljim jagodama, a autorski radio s Oliverom Dragojevićem i Dinom Dvornikom. U isto vrijeme započeo je s uspješnom solo karijerom, a na ovim albumima pronaći ćete neke od najljepših Gibonnijevih hitova kao što su "Zlatne godine", "Dobri judi", "Mi smo prvaci", "Dvije duše", "ozdravi mi ti", "Lipa moja", "Cijelu noć molio sam nebo", "Ovo mi je škola", "Ispod moga pramca (tempera)", "Ako me nosiš na duši" i brojne druge. U svojoj glazbi, koristeći ono najbolje iz glazbe mediterana i kombinirajući to s mainstream popom, rockom i world glazbom uz sjajne (većinom ljubavne) stihove s kojima se publika može poistovjetiti, Gibonni je postao jedan od najznačajnijih hrvatskih izvođača u vrlo kratkom periodu.

U ediciji "Original Album Collection" objavljuju se najvažnija original izdanja najboljih bendova i autora iz bogate glazbene povijesti s ovdašnjih prostora, a dosad su u ediciji objavljeni sljedeći izvođači: Bijelo dugme, Dino Dvornik, Parni Valjak, Idoli, Crvena jabuka, Daleka obala, Haustor, Psihomodo Pop.

Cijena peterostrukog box seta je samo 99 kuna, a možete ga pronaći u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, u drugim glazbenim prodavaonicama, kod naših trgovačkih partnera te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=845162
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/original-album-collection/id1115157480
Amazon: http://amazon.com/ORIGINAL-ALBUM-COLLECTION-GIBONNI/dp/B01G5EIXWG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464173655&sr=8-1&keywords=GIBONNI+ORIGINAL+ALBUM
Deezer: http://deezer.com/album/13125976

O izvođaču
Vezane vijesti
1. GIBONNI - THE BEST OF COLLECTION 10.07.2015
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved