Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PARNI VALJAK, YU GRUPA, NENO BELAN & FIUMENS I OPĆA OPASNOST SUTRA NA VELIKOM KONCERTU THE ULTIMATE COLLECTION - LIVE!
18.05.2016 PARNI VALJAK, YU GRUPA, NENO BELAN & FIUMENS I OPĆA OPASNOST SUTRA NA VELIKOM KONCERTU "THE ULTIMATE COLLECTION - LIVE!"
Neka od najvećih imena u povijesti regionalne pop rock glazbe - Parni Valjak, Yu Grupa, Neno Belan & Fiumens i Opća Opasnost nastupit će sutra, u četvrtak, 19. svibnja od 21 sat u Tvornici kulture.

"The Ultimate Collection - Live!" koncert je posvećen istoimenoj ediciji enciklopedijskog značaja koja donosi presjek rada i stvaralaštva umjetnika koji su posljednjih pet desetljeća ostavili dubok i neizbrisiv trag na sceni, a inspiriran je aktualnim luksuznim CD izdanjem "Greatest Hits".

Dvostruki CD "Greatest Hits" sadrži nezaboravne pjesme i vječne hitove najpoznatijih izvođača objavljene u ediciji "The Ultimate Collection". Ovo izdanje sadrži i bogato opremljenu knjigu na 136 stranica koja obiluje stručnim biografijama i kompletnim diskografskim podacima o 34 izvođača i sadrži download kod za preuzimanje čitave kompilacije u digitalnom formatu.

Edicija "The Ultimate Collection" pokrenuta je od strane direktora Croatia Recordsa Želimira Babogredca u studenom 2007. godine. Najveća pop i rock edicija ovih prostora, s preko 1200 pjesama i 100.000 prodanih primjeraka, prepoznala je i zavoljela podjednako publika, kritika i struka. To je jedinstvena zbirka sabranih djela domaće pop i rock prošlosti s uvidom u bogatstvo fonoteke Jugotona i Croatia Recordsa te predstavlja značajan potez u namjeri očuvanja hrvatske i regionalne glazbene baštine.

Preostale karte za koncert po cijeni od 60 kn (80 kn na dan koncerta) kupite u trgovinama Croatia Recordsa te sustavu Entrio: https://www.entrio.hr/event/the-ultimate-collection-live-parni-valjak-yu-grupa-neno-belan-fiumensopca-opasnost-3214

Više informacija o ediciji pronađite na: http://www.crorec.hr/ultimate/

Album "Greatest Hits" po cijeni od 99 kuna pronađite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=837132
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1083374362
Amazon: http://amazon.com/ULTIMATE-COLLECTION-RAZNI-IZVODACI/dp/B01BOX8HT2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1455275952&sr=8-15&keywords=JURICA+PA%C4%90EN
Deezer: http://deezer.com/album/12383662


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved