Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TONČI HULJIĆ PREDSTAVIO SVOJ NOTNI ZAPIS
13.05.2016 TONČI HULJIĆ PREDSTAVIO SVOJ NOTNI ZAPIS
Sinoć je zagrebačkom restoranu "Mostovi 2" predstavljen notni zapis Tončija Huljića objavljen u izdanju HDS-a i izdavačke kuće Cantus. Tonči Huljić jedan je od najpoznatijih hrvatskih skladatelja čija je glazba utjecala na brojne karijere nekih od najpopularnijih hrvatskih izvođača i grupe.

Kriterij za odabir notnog zapisa je 30 nezaobilaznih hitova koji se i danas rado slušaju pa objava ovakvog izdanja predstavlja veliku čast svakom odabranom skladatelju.

"Sretan sam što se mogu naći među skladateljima čiji notni zapis ostaje kao trajna vrijednost nekim novim generacijama i što HDS brine za sve nas takve pojedince. Možda bi se mnogi trebali ugledati upravo na tu brigu. Sretan sam i što sam imao prilike surađivati sa sjajnim pjevačima, mojim prijateljima, mnogim autorima i zahvalan sam svojoj supruzi Vjekoslavi koja mi je podarila predivne tekstove i predivnu djecu koja su krenula našim stopama", rekao je dobro raspoložen Tonči.

Za dobro raspoloženje poznatih među kojima su bili obitelj Huljić, Danijela Martinović, Petar Grašo, Minea, Andrea Šušnjara, Jole, Zrinko Tutić, Ante Pecotić, Jasna Palić – Picukarić, Igor Barberić, Miroslav Lilić sa suprugom, Josip Cvitanović i mnogi drugi pobrinuo se vrsni glazbenik Ninoslav Ademović Ninđa koji je svirao svirao najpoznatije Tončijeve hitove. Veseloj glazbi i štimungu nisu odoljeli Danijela Martinović i Petar Grašo koji su pjevali skupa s Tončijem.

Fotografije: Matej Grgić

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved