Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI JE GOLD COLLECTION DAMIRA MIHOVCA - MIKIJA
22.04.2016 U PRODAJI JE GOLD COLLECTION DAMIRA MIHOVCA - MIKIJA
U prodaji je album "Gold Collection" Damira Mihovca Mikija, jednog od najboljih hrvatskih tamburaša i producenata koji je svojim radom zadužio hrvatsku tradicijsku glazbu. Osnivač je jednog od najpoznatijih tamburaških bendova Gazde, ali je istovremeno radio i s ostalim uspješnim sastavima Pet za pet, Tajna, Zagrebački tamburaši pa do posljednjih Od srca do srca. Svoje znanje na području tamburaške glazbe i hrvatske tradicijske glazbe bespoštedno je prenosio na mlađe naraštaje.

U knjižici izdanja "Gold Collection" njegov kolega Stjepan Šagovac Šagi je napisao: "Njegova duša bila je pajdaška, prijateljska i bezrezervna. Sve ovo što ćete slušati na ovom CD-u je tek mali dio veličine i značenja Damira Mikija Mihovca za našu glazbenu scenu. Ali zapelo je eto, tog nesretnog jutra, 26. rujna. Dragi Bože stvarno ćeš imati nenadmašan tamburaški orkestar. I anđeli će plesati 'Prigorski drmeš'".

Dvostruka kompilacija sadrži najpoznatije pjesme tamburaškog sastava Gazde: "Još i danas zamiriši trešnja", "Zbog tebe sam to što jesam" i "Ja pijem da zaboravim", Ex Panonie: "Gazda, jednu lozu, molim dvije", i "Slavonska polka i drmeš", pjesme sastava Od srca do srca pa do instrumentalnih skladbi u izvedbi Damira Mihovca, Vladimira Smiljanića i ostalih koji su s Mikijem dijelili jednaku strast za tamburaškom glazbom. Ukupno 40 prekrasnih pjesama nalaze se na albumu "Gold Collection" Damira Mihovca u odabiru njegovog sina Zvonimira Mihovca.

U sjećanje na Mikija bit će održan i koncert "Nek noćas pjesme plove" u ponedjeljak, 25. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, na kojem će nastupiti najpoznatiji tamburaški sastavi i izvođači: Ex Panonia, Gazde, OSDS, Šarmeri, Tamburaši za dušu, Najbolji hrvatski tamburaši, Dike, Miroslav Navračić, Mustafa Šantić, Miki tribute band, Sanja Hajduković i Stjepan Jeršek - Štef.

Album "Gold Collection" kupite po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=842453
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1106468565
Amazon: http://amazon.com/GOLD-COLLECTION-DAMIR-MIHOVEC-MIKI/dp/B01EN83YSE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461321182&sr=8-1&keywords=damir+mihovec
Deezer: http://deezer.com/album/12921874

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved