Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KOLEKCIJA NAJVEĆIH HITOVA ĐANIJA MARŠANA: THE BEST OF COLLECTION
22.04.2016 KOLEKCIJA NAJVEĆIH HITOVA ĐANIJA MARŠANA: "THE BEST OF COLLECTION"
Od danas je u prodaji kolekcija najvećih hitova Đanija Maršana, jednog od najprepoznatljivijih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegova impozantna glazbena diskografija broji 30-ak singlica i 15-ak albuma te su iz toga opusa odabrane 22 najpoznatije i najbolje Maršanove pjesme za dugoočekivano izdanje "The Best of Collection". Album je predstavljen na jučerašnjem koncertu "Đani Maršan i prijatelji" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, na kojem su uz Đanija nastupili njegovi prijatelji Karin Kuljanić, Amenda Stošić, Krešimir Perović, Darko Štifanić, klape Kaleta, Donat, Kamik i Sol, orkestar profesora Vladimira Babina, gudački trio Veljak i prateći vokali Andreja Babića.

CD sadrži mnoge nezaboravne hitove "Prozor prema zalazu", "Adio", "Ja te volim", "Prijatelju moj", "Večeri boje naranče" (duet s Karin Kuljanić), "Kad mendule procvitaju" (duet s Amendom Stošić), "Djevojka s juga", "E la barca va" (duet s Darkom Štifanićem), "Lumin", kao i pjesmu "U masliniku" za koju je Maršan osvojio nagradu za najbolju interpretaciju na prošlogodišnjem festivalu Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, kao i jednu od najpoznatijih i najljepših domoljubnih pjesama, bonus pjesmu "Bože, čuvaj Hrvatsku".

Maršan je dobitnik mnogobrojnih nagrada na domaćim i inozemnim festivalima, među kojima su i najznačajnije nagrade na festivalima Zagrebfest, Festival zabavne glazbe Split, Melodije hrvatskog Jadrana, Melodije Istre i Kvarnera, Festival dalmatinske šansone Šibenik te festivalima u Parizu, Dresdenu i Rostocku. Nastupao je diljem svijeta, više od 60 puta u SAD-u, trinaest puta u Australiji i nositelj je odličja Reda danice hrvatske s likom Marka Marulića, Red Sv. Grgura koji mu je dodijelila Sveta Stolica kao i Križ Komendatora.

Album "The Best of Collection" kupite po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=842393
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/the-best-of-collection/id1100236462
Amazon: http://www.amazon.com/BEST-COLLECTION-DANI-MARSAN/dp/B01ELKXF8I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461321505&sr=8-1&keywords=%C4%90ANI+MAR%C5%A0AN
Deezer: http://deezer.com/album/12791356

O izvođaču
Vezane vijesti
1. ZLATNA KOLEKCIJA ĐANI MARŠAN 03.06.2008
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved