Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BORNA ŠERCAR'S JAZZIANA CROATICA ĆE U PETAK PREDSTAVITI ALBUM WAGNER GOES TO HOLLYWOOD
02.02.2016 BORNA ŠERCAR'S JAZZIANA CROATICA ĆE U PETAK PREDSTAVITI ALBUM "WAGNER GOES TO HOLLYWOOD"
Kreativni i produktivni jazz sastav "Borna Šercar's Jazziana Croatica" predstavit će u petak, 5. veljače s početkom u 20 sati novi album "Wagner Goes to Hollywood" u foajeu legendarnog zagrebačkog Muzeja Mimara (Rooseveltov trg 5). Osim predstavljanja novog jazz albuma, predstavit će se i prvo hrvatsko jazz vino "Jazz Vibes by Borna Šercar" iz Vinarije Iuris.

Na albumu "Wagner Goes to Hollywood" koji je objavljen krajem 2015. godine, nalazi se 11 skladbi svjetski poznatih skladatelja kao što su Emil Cossetto, Benjamin Britten, Richard Wagner, Giuseppe Verdi, ali i poznatih hrvatskih skladatelja poput Josipa Hatzea, Blagoje Berse i Vladimira Ruždjaka u novom aranžmanskom ruhu kreativne četvorke. Snimanje, editiranje i mastering albuma potpisuje Filip Vidović, a produkciju Borna Šercar.

Osim samog predstavljanja albuma, Borna Šercar's Jazziana Croatica održat će i koncert u sastavu Vojkan Jocić (tenor i sopran saksofon), Zvjezdan Ružić (klavir), Tihomir Hojsak (kontrabas) i Borna Šercar (bubnjevi i perkusije), a kao vokalni gosti pridružit će im se sjajne vokalistice Ana Lice i Valentina Fijačko Kobić.  

Drugi dio programa rezerviran je za predstavljanje neobične suradnje vinara poznatog po sviranju vinima i glazbenika poznatog po sviranju na bocama. Pozivamo Vas da kušate jazz u vinu, vino u jazzu, u kupaži "Jazz Vibes by Borna Šercar" koju su zajedno kreirali Domagoj Klasiček iz Vinarije Iuris i Borna Šercar povodom objavljivanja albuma "Wagner goes to Hollywood".

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved