Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
GERONIMO OPET NA SCENI!
03.09.2015 GERONIMO OPET NA SCENI!
"Poljubi me i pazi da nas ne vide" naslov je singla s kojim se Mirko Šenkovski poznatiji kao Geronimo vraća na scenu. Mirko Šenkovski kao autor potpisuje više od 209 pjesama koliko ih je prijavljeno u HDS-u. Tvorac je hitova poput "Čardak" i "Lavanda" Halida Bešlića, "Što svaka žena sanja" Hanke Paldum, dueta "Sofra" Hanke i Kemala Montena, Škorinih "Otkud ti pravo" i "Zašto lažu nam u lice" te brojnih drugih.

Mirko Šenkovski je osamdesetih i devedesetih bio pjevač grupe Sauron iz Slavonskog Broda gdje je i živio. Nakon preseljenja u Zagreb, postao je poznat kao Geronimo, a ljubav ga je navela da se preseli u Sarajevo. No, kako glazba nema granica, Geronimo radi pjesme za mnoge izvođače iz regije.

Pjesmu "Poljubi me i pazi da nas ne vide" Geronimo će izvesti u petak na ovogodišnjem festivalu Aurea fest u Požegi. Bit će to nakon dužeg vremena povratak Geronima kao pjevača na glazbenu scenu. Uz njega, glazbu potpisuje Kenan Dedić, tekst je Geronimov, a aranžman je radio Zvjezdan Marjanović.

Za pjesmu je ovih dana snimljen i spot, a radio ga je Đakovčanin Mario Šulina (Produkcija Nova). Spot je snimljen u dvorcu Prandau Normann Valpovo i na privatnim lokacijama u selu Retkovci, a priča o vječnoj temi zabranjene ljubavi. U spotu se pojavljuju Geronimovi prijatelji i suradnici Ado Iftić iz grupe Camino Verde, Elly Ramić i Hrvoje Bilić kao svirači, a glumačku ekipu čine Zdravko Šinjori, Danijela Ištaković, Maja Jakšić, Marija Mrvičin i Željko Mrvičin.

Geronimo planira snimiti još pjesama i objaviti album, što ne znači da neće i dalje stvarati hitove svojim kolegama izvođačima.

Pjesmu pruzmite na http://singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=heNDWhq8eyc

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved