Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KONCERT KLAPE KAŠE I ĐELA JUSIĆA NA DUBROVAČKIM LJETNIM IGRAMA
09.07.2015 KONCERT KLAPE KAŠE I ĐELA JUSIĆA NA DUBROVAČKIM LJETNIM IGRAMA
Jedna od naših najznačajnijih a cappella klapa, dubrovačka klapa Kaše, održat će koncert "Kaše pjevaju Trubadure" na najstarijem hrvatskom kulturnom festivalu - na Dubrovačkim ljetnim igrama. Uz pratnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra kojim će ravnati Đelo Jusić, Kaše će izvesti 24 najpopularnije skladbe Dubrovačkih trubadura i Đele Jusića koje su obilježile povijest hrvatske zabavne glazbe, a među kojima su "Pusti da ti leut svira", "Dalmatinski lero", "Lula starog kapetana", "Nikoleta", "La Musica di notte" i druge.

Na koncertu koji će se održati u srijedu, 15. srpnja od 22 sata na Poljani Ruđera Boškovića gostovat će klapa Neverin, Davor Erceg, Suzi Sokol i Kruno Težak. Premijernu izvedbu na koncertu imat će pjesma "Ajmo još jednu" voditelja klape Kaše, Vicka Dragojevića, koju će klapa izvesti na ovogodišnjim Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu.

Kompletni program koncerta pogledajte na: http://www.dubrovnik-festival.hr/hr/program/no%C4%87ne-serenate-klapa-ka%C5%A1e-i-gosti-dubrova%C4%8Dki-simfonijski-orkestar-%C4%91elo-jusi%C4%87-dirigent

Dvostruki pobjednici Omiškog festivala, klapa Kaše, jedna je od najnagrađivanijih hrvatskih klapa posljednjih godina. Tijekom 2013. godine objavili su debitantski nosač zvuka "Rego", a godinu dana poslije "Tragom Republike". Spomenuti koncert u Dubrovniku bit će sniman i objavljen pod nazivom "Đelo, Kaše i Orkestar: Pusti da ti leut svira" u nakladi Croatia Recordsa.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved