Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NAJMLAĐI KANTAUTOR DAVID ANTONIO PERINA PREDSTAVLJA PRVI SINGL
02.07.2015 NAJMLAĐI KANTAUTOR DAVID ANTONIO PERINA PREDSTAVLJA PRVI SINGL
David Antonio Perina, umjetničkog imena D.A.P. predstavlja svoj prvi singl i spot Dođi, pripremio sam srce na bol. Ova pjesma njegovo je prvo autorsko djelo, a sa svojih 17 godina najmlađi je kantautor u Hrvatskoj. Glazbom se bavi od malih nogu, a već s 10 godina počeo je svirati trubu Tišnjanskom puhačkom orkestru. Osim trube, mladi Perina svira saxofon, gitaru i klavir, a prva koncertna iskustva stjecao je u grupama Okovana mladost i The Flirt.

Pokušavam stvarati svoju glazbu još od kad sam prvi put uzeo gitaru u ruke. Sjećam se da su svi čudili tim prvim rifovima uz koje sam pjevušio nerazumljiv tekst. Čitavo vrijeme sam osjećao potrebu da se izrazim na svoj način, drugačije. Ova pjesma je nastala najprije kao riff koji je "izazvao" jednostavnu melodiju refrena . Iza toga je došao solo i sve ostalo. Kad sam Željku Petrešu , koji je pratio moj rad posljednjih godinu dana, donio demo snimku iz svog malog kućnog studija - odluka je pala. "Snimamo pjesmu" rekao je i nazvao neke ljude za koje sam kasnije saznao da su u samom vrhu glazbene scene u Hrvatskoj, rekao je David Antonio o svom prvom singlu.

Osim poznatog šibenskog redatelja, Željka Petreša, koji mu je snimio i prvi video spot, veliki glazbeni potencijal mladog kantautora vidjeli su i Igor Ivanović i Marko Vojvodić koji potpisuju aranžman pjesme.  

Pjesmu Dođi, pripremio sam srce na bol potražite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na:  https://www.youtube.com/watch?v=sDRyVZhOOrE

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved