Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
THE BEST OF COLLECTION - TOMISLAV IVČIĆ
29.05.2015 THE BEST OF COLLECTION - TOMISLAV IVČIĆ
U kolekciji "The Best of Collection" objavljen je album s 22 pjesme Tomislava Ivčića. Na izdanju se nalaze antologijske pjesme koje su zaživjele u narodu i koje se pjevaju u svim prigodama u kojima je pjesma dobro došla. "Večeras je naša fešta", "Stop the War in Croatia", "Gorka rijeka", "Voljena vrati se", "Tamo gdje sam rođen" i još 17 pjesama na ovom CD-u ostat će zauvijek u vrhu popularnih hrvatskih pjesama i pjevat će ih mnoge buduće generacije.

Tomislav Ivčić je u 20 godina dugoj karijeri objavio više od 200 pjesama na 23 albuma koji su prodani u preko 2,5 milijuna primjeraka. U jednom je intervjuu izjavio: " Na prvom mjestu mi je glazba. Sve podređujem nastupima, turnejama i bar deset idućih godina želim da tako ostane. Ne znam što nakon toga, ali vjerujem da ću uvijek biti negdje blizu glazbi. Za sada sam najsretniji kad radim, kad nakon naporne turneje, nakon nastupa i koncerta osjetim umor i iscrpljenost. Kad postojim samo da bih se poklanjao publici, da bih im darivao dio sebe."

"Nikad nisam bio majstorska radionica za glazbu, pisao sam ono što sam osjećao." Ne čudi stoga širina opusa jednog od najplodnijih hrvatskih glazbenika. Kada je ljubio, pjevao je o djevojkama, kada je tražio utjehu u vjeri, skladao je pjesme o Bogu, nostalgiju za Zadrom liječio je stihovima posvećenim rodnom kraju, kada je trebalo braniti domovinu, ratovao je pjesmom. Danas, iako već 22 godine nije s nama, Ivčićeve pjesme i dalje žive i živjet će dokle god netko negdje bude ljubio, tugovao, borio se, veselio i prolazio sve ono ružno i lijepo što život donosi. Uz pjesmu je sve lakše. Ivčić je to znao, a danas kada ga više nema, na to nas podsjećaju njegov glas i stihovi.

Svojim autorskim i izvođačkim opusom Tomislav Ivčić zadužio je hrvatsku popularnu glazbu. Ova kompilacija samo je dio pjesama koje nam je taj veliki pjevač ostavio u nasljeđe, koje nam je darovao.

CD "The Best of Collection" Tomislava Ivčića po cijeni od 69 kuna možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, na ostalim prodajnim mjestima te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=813894
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/the-best-of-collection/id994161110
Amazon: http://www.amazon.com
Deezer: http://deezer.com/album/10274336

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved