Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KLAPA SAGENA OBJAVILA TREĆI ALBUM KOJIM SLAVE 20. ROĐENDAN
04.09.2014 KLAPA SAGENA OBJAVILA TREĆI ALBUM KOJIM SLAVE 20. ROĐENDAN
Klapa Sagena iz Zagreba ponosno predstavlja svoj treći album "Trešeta". Na albumu je 17 pjesama, od kojih je 11 tradicionalnih, a producent albuma je renomirani muzikolog Joško Ćaleta. Klapa Sagena je od samih svojih početaka ciljeve usmjerila prema nastupima na najznačajnijem od svih klapskih festivala, Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, na kojem redovito izvode pjesme s albuma "Trešeta".

Klapa ovim izdanjem pokušava približiti široj javnosti osnovna obilježja klapskog pjevanja te svratiti pozornost na raznolikost izričaja kroz izvedbe klapskih napjeva. Album "Trešeta" objavljen je uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Klapa Sagena nastala je 1993. godine u jednoj konobi u kojoj je skupina prijatelja shvatila da se njihova druženja uz pjevušenje i hvatanje akorda mogu pretvoriti u nešto više i bolje. Taj gušt druženja i zajedničkog pjevanja traje već godinama, a ovim izdanjem slave jubilarni 20. rođendan. U sastavu koji je snimao ovaj album nalaze se četiri člana iz originalne postave. Od samih početaka do danas klapa Sagena je održala nekoliko desetaka koncerata i brojne druge nastupe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Album "Trešeta" možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te na shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=784479), iTunes (https://itunes.apple.com/us/album/treseta/id915469328), Amazon (http://www.amazon.com/TRESETA-KLAPA-SAGENA/dp/B00N9YFK4U/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1409824932&sr=1-1-catcorr&keywords=Klapa+Sagena+treseta) a možete ga preslušati i na Deezeru (http://www.deezer.com/album/8538055)

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved