Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PETAR GRAŠO OBJAVIO EMOTIVAN SPOT ZA PJESMU UVIK ISTI
20.08.2014 PETAR GRAŠO OBJAVIO EMOTIVAN SPOT ZA PJESMU "UVIK ISTI"
Veliki ljetni hit Petra Graše "Uvik isti" dobio je i službeni video spot. Grašo je pjesmu predstavio na ovogodišnjem Splitskom festivalu te je osvojio prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda te nagradu novinarskog žirija. Ubrzo nakon toga pjesma je dospjela u sam vrh najemitiranijih domaćih pjesama.

Emotivan video spot popularnog pjevača prikazuje kraj života jednog čovjeka koji je ostao vjeran obitelji, sebi i svojim navikama. Sve što iza sebe ostavlja je boca vina i puno uspomena.

Spot možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=U4uEEZbGnl4

Scene u kojima glumi starog sebe, Grašo je snimao na istom krevetu na kojem je ležao njegov pokojni djed, a kaže kako je cijelo snimanje za njega bilo jako emotivno. Video je sniman u stanu bake i pokojnog djeda Petra Graše i to više od 15 sati u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija. Za šminku je bila zadužena Dolores Žanko.

Odličnom pjesmom "Uvik isti", Petar Grašo se nakon dugogodišnje pauze vratio na glazbenu scenu. Ovu autobiografsku pjesmu napisao je zajedno s Vjekoslavom Huljić, a autor glazbe je Tonči Huljić.

Pjesmu "Uvik isti" možete pronaći na nedavno objavljenoj kompilaciji "The best of collection" Petra Graše koju možete kupiti na shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=781149), iTunes (http://itunes.apple.com/us/album/id903856366) i Amazonu (http://www.amazon.com/THE-BEST-COLLECTION-PETAR-GRASO/dp/B00MGTLB9W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407338083&sr=8-1&keywords=petar+graso+best+of) te preslušati na Deezeru (http://www.deezer.com/album/8203392). Pjesmu preuzmite na: radio.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved