Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PETAR GRAŠO - U PRODAJI JE THE BEST OF COLLECTION S PJESMOM UVIK ISTI
07.08.2014 PETAR GRAŠO - U PRODAJI JE "THE BEST OF COLLECTION"
S PJESMOM "UVIK ISTI"

Croatia Records objavila je "The best of collection" Petra Graše, jednog od najpoznatijih hrvatskih kantautora i pjevača. Na kompilaciji se nalazi 20 pjesama, među kojima je i aktualni singl "Uvik isti", koji je na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojio Prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda i Nagradu novinarskog žirija. Osim novog singla, na kompilaciji su i Grašini najveći hitovi među kojima su "Volim i postojim", "'Ko nam brani", "Nevista", "Šporke riči" i "Vera od suvog zlata".

Petar Grašo se ove godine vratio na glazbenu scenu nakon pauze koja je trajala gotovo punih 10 godina, no za to vrijeme skladao je pjesme Danijeli Martinović te je surađivao na albumu Tončija Huljića i Madre Badesse - "Ka Hashish".

Grašo je jedan od najprodavanijih glazbenika čiji su albumi "Mjesec iznad oblaka", objavljen 1997. godine i "Utorak" iz 1999. godine, prodani u dijamantnoj nakladi. Poznato je da je pisao pjesme i za Olivera Dragojevića, Doris Dragović te ostale kolege glazbenike.

Uz Petra Grašu, u ediciji "The best of collection" Croatia Recordsa objavljene su kompilacije Đorđa Balaševića i Olivera Mandića.

Pjesmu "Uvik isti" preuzmite na: radio.crorec.hr

Kompilaciju "The best of collection" možete kupiti na shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=781149), iTunes (http://itunes.apple.com/us/album/id903856366), Amazon (http://www.amazon.com/THE-BEST-COLLECTION-PETAR-GRASO/dp/B00MGTLB9W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407338083&sr=8-1&keywords=petar+graso+best+of) te ga možete preslušati na Deezeru (http://www.deezer.com/album/8203392)

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved