Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TKO JE BIVŠA?

Još slika... 02.07.2014 TKO JE BIVŠA?
"Bivša" je novi singl grupe ET, kojeg potpisuje Boytronic kao autor teksta i glazbe te Inav Coste i Wess, kao autori aranžmana. Sa spomenutom dvojicom DJ-a i producenata te Kostom Radmanom, Boytronic je nedavno predstavio tržištu  "ET NEW COVERS  2014" - obrade najvećih hitova grupe ET iz 90-ih (Tek je 12 sati, Da ti nisam bila dovoljna, Ne traži ljubav, Ja ti priznajem,  Sve bih dala da znam + bonus Drugo ime ljubavi). Na snimkama su originalni Vannini vokali skinuti s analognih magnetofonskih traka i za ovu priliku su napisane i snimljene nove rap dionice koje, naravno, izvodi Boytronic.

Prvobitna ideja je bila da se originalne snimke vokala sačuvaju u digitalnom obliku, ali se brzo razvila u to da se naprave nove osvježene verzije najvećih hitova iz 90-ih i od starta ih tretiramo kao NOVE VERZIJE, nikako ne kao remixeve. Cilj projekta je da stari hitovi koji ionako žive u eteru i klubovima dopru i do novih generacija koje se u vrijeme ET manije nisu ni rodile te se nadamo da će sa novim aranžmanima produžiti vijek trajanja pjesmama i ponovo dokazati da je ET bio i ostao pionir klupske glazbe u Hrvatskoj i da to nisu bili prolazne uspješnice već "evergreeni" u pravom smislu te riječi.

Remixevi "New covera 2014" će se raditi kroz 2 mjeseca kao i extended verzije, rekao je Boytronic.

Novi singl "Bivša" je nastavak suradnje sa gore spomenutom ekipom producenata i aranžera i kao i predzadnji singl "Priđi bez razloga", donosi ET u novom tvrdom klupskom EDM zvuku koji ni po čemu ne odskače od stranih produkcija i trenutnih EDM hitova. Premijeru singla "Bivša" možete čuti danas u 19 sati u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka.

Pjesmu od sutra ujutro preuzmite na: radio.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved