Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI JE ZLATNA KOLEKCIJA MIKIJA JEVREMOVIĆA
11.03.2014 U PRODAJI JE ZLATNA KOLEKCIJA MIKIJA JEVREMOVIĆA
Bogata glazbena karijera Mikija Jevremovića zaokružena je Zlatnom kolekcijom njegovih najvećih hitova u izdanju Croatia Recordsa. Na posebnom dvostrukom izdanju nalazi se ukupno 46 dobro poznatih pjesama ovog vrsnog izvođača nastalih i objavljenih tijekom šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

Miki Jevremović svojevremeno je bio jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe na ovim prostorima. Miljenik svih, a naročito ženskog dijela publike, isticao se glasom koji je bio 'gotovo uvijek na rubu jecaja' i iznimnom hrabrošću okušavanja u različitim glazbenim žanrovima uz zadržavanje 'umjetničkog integriteta'. Karijeru je započeo prepjevima poznatih internacionalnih hitova, da bi preko originalnog grčkog sirtakija, starogradskih pjesama i romanci postao kralj zabavnog popa. Početak Jevremovićeve karijere obilježile su pjesme "Mama", "Korina" i "Osamnaest žutih ruža", a kasniji hitovi bili su "Ako jednom vidiš Mariju", "S kim si kad je tužno vreme" i "Pesnikova gitara". S pjesmama "Pijem“, "Umret ću bez tebe", "Što da mu kažem" i "Lastavica gnezdo vila" odnio je pobjedu u konkurenciji kompletne jugoslavenske estrade na festivalu zabavne muzike "Pjesma ljeta", a pjesma "Ludo more" sa Splitskog festivala do danas je postala antologijska za sve dalmatinske klape koje imalo drže do sebe.

Za karijeru koja traje preko 40 godina, milijunske naklade na prostorima bivše države, brojna priznanja i nagrade zaslužni su i hitovi "Mjeseče, ti stari druže", "Adio", "Grkinja", "Staro vino", "U kamenu pjesma piše", "Jedina moja" te mnogi drugi. Miki Jevremović posebnu pažnju posvećivao je izvedbama pred publikom, a iza sebe ima nastupe na brojnim festivalima u bivšoj Jugoslaviji, uključujući Zagrebfest, Festival Opatija i Vaš šlager sezone. Posebno vjeran bio je Splitskom festivalu, gdje je tijekom svoje karijere postao ljubimac izbirljive dalmatinske publike i nesuđeni vladar Prokurativa.

Zlatna kolekcija Mikija Jevremovića savršen je vremeplov u zlatno doba zabavne glazbe, glamuroznih festivala i bezvremenskih hitova. Možete je nabaviti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, na Webshopu (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=765213), iTunesu (https://itunes.apple.com/us/album/id824831924), Amazonu (http://www.amazon.co.uk/MIKI-JEVREMOVIC-Zlatna-kolekcija/dp/B00IS4LIRY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394196330&sr=8-1&keywords=MIKI+JEVREMOVIC) te preslušati na Deezeru (http://www.deezer.com/album/7458228).

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved