Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOVI FOSILI IMAJU PRVI LIVE ALBUM!
05.12.2013 NOVI FOSILI IMAJU PRVI LIVE ALBUM!
Croatia Records s ponosom predstavlja prvo LIVE! izdanje grupe Novi fosili. Neuništiva pop-formacija imenom Novi fosili, najprodavaniji pop bend svih vremena na ovim prostorima u više od četiri desetljeća svoje glazbene karijere nikada nije snimila album uživo. Nije, sve do danas!

CD "Novi fosili - Live!" sadrži dijelove koncertne snimke njihovog nastupa u Gradskom parku u Murskoj Soboti, 26. lipnja 2010. održanom pred više od deset tisuća obožavatelja. Dvanaest snimaka s tog koncerta odabrali su za ovo izdanje sami Novi Fosili nakon višesatnog preslušavanja cijelog koncerta pa se na albumu nalaze hitovi: Neveni žuti, žuti, Bilo mi je prvi put, Nebeske kočije, Milena, Za dobra stara vremena i dr., a kao dodatak na CD-u se nalaze i tri studijske snimke pjesama koje su Fosili objavili posljednjih nekoliko godina: "Lagano, lagano", "Kad Bog sve zbroji" i "Ti si čudo".

U svom najproduktivnijem razdoblju Fosili su iznjedrili bezbroj hitova (zaslugom hitmejkera Rajka Dujmića), a njihovi nastupi uvijek su bili vrhunski koncertni događaj. Fosili su poznati i cijenjeni zbog visoke profesionalnosti u pristupu svom poslu. Uvijek su zahtijevali da njihov koncert, gdje god se održavao, bude na najvišoj produkcijskoj razini. Osjećaju da su to dužni svojoj mnogobrojnoj publici čiji broj desetljećima ne opada.

A kako bi zvuk Novih fosila bio najbolji, uz grupu se na koncertima pojavljuju i drugi glazbenici, back vokali, te mnogobrojna producentsko-tehnička ekipa. Na koncertu u Murskoj Soboti samo na pozornici ih je bilo 12!!! Uz članove banda svirali su i vrsni glazbenici: Damir Lipošek Kex – gitara, Damir Šomen – bubnjevi, Fedor Boić – klavijature i Alen Svetopetrić na bas gitari. Ljepoti pjesama doprinijeli su i ponajbolji prateći vokali: Daria Hodnik Marinković, Nataša Mirković, Dragan Brnas Fudo i Vladimir Pavelić Bubi.

Za izvrsnu tonsku snimku "krivi su": snimatelji Juraj i Ivan Havidić, a Dragutin Smokrović – Smokva je sve to smiksao, masterirao i producirao. Cijeli koncert svojim fotoaparatom zabilježio je Dario Njavro, a dizajn potpisuju Bachrach-Krištofić.

CD "Live!" posvećen je svima koji su u ovih četrdeset i četiri godine u grupi Novi fosili ostavili svoj pečat i trag, i bez njih Fosili nikad ne bi bili ono što jesu.

Prvi Live! album Novih fosila možete kupiti u trgovinama Croatia Records, na webshopu (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=754247), iTunes-u (https://itunes.apple.com/us/album/id765804176) i preslušati na Deezeru (http://www.deezer.com/album/7176909).

Pjesmu "Neveni žuti, žuti" (live) preuzmite na radio.crorec.hr.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved