Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRIVIDNO IDILIČNOM OZRAČJU STUDIJA U NAGORNOSVRBSKU GRUPA SEPTICA SNIMILA NOVI SINGL EYP

Još slika... 23.07.2013 U PRIVIDNO IDILIČNOM OZRAČJU STUDIJA U NAGORNOSVRBSKU GRUPA SEPTICA SNIMILA NOVI SINGL EYP
Grupa Septica singlom EYP (Enlarge your penis) najavljuje svoj drugi album čije se objavljivanje očekuje do sredine rujna. Premijera spota je danas u Vijestima CMC televizije u 19 sati, te na portalima net.hr i muzika.hr. Spot je sniman na jesenskom nastupu Septice u Močvari, a snimatelji su Maja Bota, Valentina Krajcek te Nevio Smajić koji je i montirao spot. Pjesma je snimana u studiju Mak u Gradištu, snimatelj je  Branimir Jovanovac Bani, miksao je Denis Mujadžić Denyken, a mastering potpisuje Brad Blackwood iz Euphonic studija, Nashville Tennessee.

Pjesma EYP je posvećena delikatnim zahvatima u estetskoj kirurgiji i osim Wash the dishes, koja će se također naći na albumu, posljednja je socijalno angažirana pjesma Septice. Nakon ove pjesme grupa se okreće isključivo ljubavnim i erotskim temama te pasažima o ljepotama prirode i narodnih običaja ljudi i krajeva Europske unije, Sjedinjenih Američkih Država i šire. U planu su i kolaboracije s tamburaškim sastavima, dalmatinskim klapama, guslarima i okarinistima i barem 3-4 čela.

Više o samom bendu možete saznati na njihovim službenim stranicama (http://www.septica.com), a u nastavku je kratka biografija Septice.

Godine 2006. na intervenciju Branka Uvodića na intervenciju Ljilje Vokić izlazi im album bez naziva i prodaje se u svim primjercima. Otisnuto ih je još 20. Nakon turneje po mjestima i zaseocima Dalmatinske zagore, dolazi do sitnijih trzavica medu članovima orkestra, uglavnom zbog podjele plijena, a do raspada dolazi kada B. Kušlu optužuje D. Dortmunda za palež i pljačku po selima nastanjenima pretežito bugarskim življem.

Na poticaj izdašnog sponzora klagenfurtaške Haknšparendušcurbrigenvinkl banke dolazi do ponovnog okupljanja. Nastaje prividno idilično ozračje i u studijima u Taškentu i Nagornosvrbsku Septica snima novi single Enlarge your penis, nešto tvrđeg zvuka koji bi trebao dočarati čvrstoću muškog uda. Neki od kratkoročnih planova djelovanja grupe je i snimanje dueta sa Masimom Savićem i tamburašima te preorkestriranje i harmoniziranje svih pjesama koje će na Staru godinu izvesti Veliki tamburaško-diplaški orkestar HRTa s Tundrom Pumpwajndlingom kao solistom na okarini te Brložnicom Ćiribiriprčicicky na 220, uz ravnanje Minimilijana Teodokoskusa - Starog mlađeg.

Pjesmu EYP preuzmite na radio.crorec.hr
Septicu pratite na njihovim facebook stranicama:
https://www.facebook.com/pages/Septica/457315670062?fref=ts

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved