Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
EVAČIĆ PROMOVIRAO ALBUM N.E.W.S. BLUES
12.11.2012 EVAČIĆ PROMOVIRAO ALBUM N.E.W.S. BLUES
Miroslav Evačić je u petak, 9. studenog na koncertnoj promociji novog albuma N.E.W.S. Blues, očekivano napunio koprivnički Rooster Pub. U prezentiranju albuma Miroslavu su se pridružili prijatelji i glazbenici Ivo Kovač-Kaj, Gordana Evačić, Matija Evačić i Marin Hraščanec.

Opuštenoj, blueserskoj atmosferi svoj je doprinos dao i Anđelo Jurkas, voditelj promocije, osebujnim razgovorom s umjetnicima o stvaranju albuma. Koprivničanci su uživali u zvucima pjesama Drafska Bossa, Sunce na Istoku, Shuffler polka, Prekodrafski blues, Podrafski lajfstajl, Catch it, dok je najveće ovacije publike dobila, sada već hit pjesma, Grabo kopam, koju je otpjevao Ivo Kovač-Kaj.

Na albumu je Miroslav nastavio suradnju s poznatim imenima svjetske blues scene, a zanimljivost je i svjetska premijera pjesme "Catch it" Eric Von Schmidta, u izvedbi poznatog američkog glazbenika i multiinstrumentalista Johna Krutha. Promocija N.E.W.S. Blues albuma odvijala se pod velikodušnim pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, a medijski pokrovitelji bili su Radio Drava i CMC televizija.

Recenziju albuma Anđela Jurkasa možete pronaći na adresi: http://hot.hr/glazba/mjuznjuz/recenzija-albuma-news-blues-miroslava-evacica

Album kupite na shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=711454) ili iTunes (http://itunes.apple.com/us/album/id570935328).

Fotografija: Marko Horvat // NEXUSproduction

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved