Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOVI SINGL MARKOSA – TI SI MOJE SVE
12.06.2012 NOVI SINGL MARKOSA – TI SI MOJE SVE
Ljeto je pred vratima, a s njim odlaze stare i dolaze neke nove ljubavi koje će uz Markosov singl "Ti si moje sve" ostati vječno zapisane u lijepim sjećanjima. Riječ je o drugom singlu mladog dubrovačkog tenora u kojem, kao i u prvom "Note", surađuje s uglednim talijanskim kantautorom i producentom, Danilom Ameriom koji je titulu "Il grande" zaslužio uzastopnim osvajanjem prvih mjesta na renomiranom San Remo festivalu. Amerio je autor velikih hitova poput "Gente di mare" (Umberto Tozzi) i "Donna con te" (Anna Oxa), a surađivao je i s Jovanottijem i mnogim drugim poznatim pjevačima. Među njima svoje je mjesto zauzeo i Markos koji s prekrasnom baladom "Ti si moje sve" zapisuje svoje ime u međunarodnim glazbenim vodama.
</br>
Markosu mnogi predviđaju veliku svjetsku glazbenu karijeru. "Brojnim pobjedama na festivalima, Dubrovčanin je dokazao svoj talent, a svojim je karizmatičnim nastupima osvojio naklonost publike. Njeguje belcanto pjevanje u modernome ruhu, a na naše prostore donosi glazbeni stil moderne arije i kancone u kojem će uživati pravi ljubitelji kvalitetne glazbe. Osebujan dramski tenor autentičan je, a u glazbenom izričaju njeguje elemente teatralnosti koje je stekao kao član kazališnog ansambla. Sa svojim izvedbama poistovjećuje se kao što se glumac poistovjećuje s ulogom i tako publici donosi potpuni ugođaj pjesme", rekao je za Markosa glazbeni novinar Goran Pelaić.
</br>
Više o Markosu na: <a href="http://markos.com">www.markos.com</a>. Pjesmu preuzmite na <a href="http://radio.crorec.hr">radio.crorec.hr</a>.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved