Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
VOKALNO INFANTILNI SASTAV KARNE OBJAVLJUJU PJESMU O GAY PRIDEU
05.06.2012 VOKALNO INFANTILNI SASTAV KARNE OBJAVLJUJU PJESMU O GAY PRIDEU
Vokalno infantilni sastav Karne objavio je pjesmu "Nema gej parade" koja na prilično izravan način tematizira problematiku održavanja Povorke ponosa u svim gradovima na teritoriju ex Yu. Vokalno infantilni sastav Karne čine poznata lica kao što su pisac i autor humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" Feđa Isović (akustična gitara), glumac Goran Navojec (saksofon, back vokal),glumac Miraj Grbić (vokal), doktor Ervin Buševac Shirley (gitara), doktor Alen Pilav (klavijature), glazbenik i režiser Nihad Vranić (bas), glazbenik Igor Žolkević (bubanj) i glazbenik i osnivač benda Bombaj Štampa Nedim Babović (gitara, logistika).
</br>
"Vidjet ćemo što će se desiti s ovogodišnjom gay paradom jer znamo što se već događalo u Sarajevu, Beogradu i Splitu. Nadamo se da se to neće ponoviti. Cijeloj balkanskoj gay zajednici posvećujemo pjesmu Nema gej parade", rekao je Feđa Isović. "Pjesma Nema gej parade je napravljena kao naš obol sveopćim ljudskim pravima. Dramaturgija pjesme govori o našoj regiji u kojoj se oni koji najviše mrze ujedinjuju u mržnji", rekao je Goran Navojec o pjesmi.
</br>
Bend Karne osnovan je u siječnju 2010. godine iz potrebe članova benda da se neartikulirano oglase po svim nevažnim pitanjima. Već po samom osnivanju benda, donesen je i statut koji je precizno definirao ponašanje članova Karna. Jedno od tih pravila, ono koje kaže da “za prijem u Karne kandidat mora ispunjavati najmanje dvije karakteristike: ne smije znati svirati i mora konzumirati alkohol tokom proba i svirki” je u mnogome doprinjelo definiranju prepoznatljivog zvuka koji karakterizira njihovu svirku.
</br>
Singlom "Nema gej parade" najavljuju album "Diktatura amatera" na kojem se nalazi 13 pjesama koje duhovito analiziraju stanje na području ex Yu. Album će uskoro biti objavljen za Croatia Records.
</br>
Pjesmu preuzmite na http://radio.crorec.hr.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved