Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PROMOCIJA PRVOG CD -A KLAPE ARMORIN
12.05.2011 PROMOCIJA PRVOG CD -A KLAPE ARMORIN
U Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu večeras će s početkom u 20 sati ženska klapa Armorin održati koncertnu promociju prvog CD-a "Stegla me je mladost".

Klapa Armorin osnovana je 1999. godine kao dio radionice Studentskog centra u Zagrebu. 2006. godine klapa je prvi put sudjelovala na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu gdje je u kategoriji debitanata dobila najveća priznanja – prvu nagradu žirija i publike, čime je izborila ulaz u finale tog festivala. U finalu je osvojila 3. nagradu publike. Osim u Omišu, klapa redovito sudjeluje na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu te na raznim susretima klapa diljem Hrvatske, a entuzijazam prema klapskoj pjesmi Armorinke su pretočile u organizaciju klapskog susreta "More, ti si čežnja" koji se svake godine održava u Zagrebu. Svoj doprinos hrvatskoj diskografiji klapa je dala i sudjelovanjem u izdavanju nekoliko cd-a među kojima je i dvostruki cd "Pisme o' vrimena" koji je izdan povodom 40. godišnjice rada maestra Krešimira Magdića. Voditelj klape Armorin je Srđan Berdović.

Na koncertnoj promociji CD-a "Stegla me je mladost", a koja se održava u sklopu tradicionalnog Ciklusa koncerata dalmatinskih klapa grada Zagreba, nastupit će i mješovite klape Falkuša i Gajeta. Cijena ulaznice je 30 kuna.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved