Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BRANKO ČULIĆ VUKOVARAC
25.03.2011 BRANKO ČULIĆ VUKOVARAC
Croatia Records je upravo objavila prvi nosač zvuka vukovarskog branitelja i logoraša Branka Čulića Vukovarca. Na albumu se nalazi 10 pjesma, a dvije od njih su već uvelike zaživjele u eterima radio postaja diljem zemlje. Riječ je prvenstveno o naslovnoj pjesmi “Tiho teci, Dunave” za koju je glazbu i tekst napisao Ante Raguž, dok aranžman potpisuje Tomislav Radić. Ova se pjesma od prvog emitiranja gotovo trideset tjedana zadržala na glazbenoj ljestvici HRT Top 20. Druga pjesma nosi naziv “Prerano”, potpisuje ju gore spomenuti autorski dvojac, a spot za tu pjesmu vrti se na mnogim TV programima. Zanimljivo je da se na albumu nalazi i duet s Kemalom Montenom, pjesma "Trebali bi doma" .

Branko Čulić Vukovarac je jedan od branitelja grada Vukovara u vremenu kad je Vukovar proživljavao najteže trenutke i kada se svaki branitelj borio za slobodu Hrvatske. Sa svojim suborcima Vukovarac je bio među posljednjima koji su davali otpor okupatorskoj vojsci. Proveo je više od šest mjeseci u srpskom logoru, nakon čega je oslobođen u razmjeni. I danas Vukovarac osjeća posljedice fizičkog zlostavljanja, ali je skupio snagu, vratio se u svoj Vukovar i posvetio glazbi.

Kroz svih 10 pjesama na albumu Branko Čulić Vukovarac širi ljubav prema svom gradu, svojoj zemlji, svojim prijateljima, ljubav prema životu.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved