Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TOMISLAV GOLUBAN UZ ALBERTA LEEJA - BOOGALOO - 22.03.2011.
14.03.2011 TOMISLAV GOLUBAN UZ ALBERTA LEEJA - BOOGALOO - 22.03.2011.
Tomislav “Little Pigeon” Goluban zadnjih se godina prometnuo iz dečka ‘z Grabrovca u dečka ‘z Grabrovca koji je predstavljao Hrvatsku prve godine sudjelovanja na međunarodnom blues challengeu u Memphisu; koji je osvojio prvi hrvatski blues Porin; koji je svoj četvrti album snimio u legendarnom Sun studiju i koji u zapučku ima ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Ostavši vjeran sebi, čvrsto vezan zavičajnom glazbenom tradicijom, zaronio je do korijena delta bluesa i vratio se s unikatnim spojem svega što besramno voli: zagorskim bluzom. Godine rada i truda dovele su Golubana do točke u kojoj mu se virtuoznost rado spominje uz ime pa nas nastup uz Alberta Leeja, country rock legendu, ne treba čuditi.

Tomislav Goluban otvorit će koncert Alberta Leeja & Hogan’s Heroesa 22.03. u zagrebačkoj dvorani Boogaloo samo dan nakon povratka iz Berlina sa 1. Europskog blues challengea gdje će braniti boje hrvatskog bluesa.

Danas globalno poznat po svojoj hibridnoj tehnici sviranja prstima, Albert Lee je kao šesnaestogodišnjak napustio školu kako bi se u potpunosti posvetio gitari. Sada se kiti s pet uzastopnih naslova najboljeg country gitarista po izboru magazina “Guitar Player”, nebrojenim nastupima i suradnjama sa svim relevantnijim glazbenicima u širokom rasponu stilova, od kojih su Eric Clapton, Tommy Emmanuel, Lonnie Donegan, Dave Edmunds, Marty Wilde, Willie Nelson, Nanci Griffith, Don Everly, Emmylou Harris, Sonny Curtis ili Rodney Crowell samo neki.

Obzirom da se za nastupe Alberta Leeja i Hogan’s Heroes obično ne ugovara predizvođač, skorašnji koncert može se tumačiti kao još jedan veliki kompliment Golubanu. Upućeni će se složiti; kad bi za Golubana uopće postojao pojam “rutinskog”, čak bismo i ovaj ispred Alberta Leeja mogli nazvati “samo još jednim nastupom na kojem će Mali Golub, već poslovično, dati sve od sebe” i zato jedva čekamo veliku country-blues feštu u Boogaloo-u!

Ulaznice potražite u sistemu Eventima www.eventim.hr, Kamo.hr TICKET, Boogaloo Club-u ul. grada Vukovara 68 i TMS Music Shop-u  Ul. J. Žerjavića 7/2, po cijeni od 160 kuna u pretprodaji. Na dan koncerta morat ćete izdvojiti 20 kuna više.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved