Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TOMISLAV GOLUBAN IZ FRANCUSKE U BP CLUB
22.11.2010 PROMOCIJA ALBUMA 200$ SUN MEMPHIS ALBUM
Usni harmonikaš Tomislav Goluban prošli se tjedan vratio s festivala „Blues sur Seine“ gdje je uz pratnju gitariste Tomija Novaka, odsvirao tri koncerta.
„Blues sur Seine“ jedan je od najvećih francuskih blues festivala i njegovo ovogodišnje 12. uprizorenje okupilo je 50 izvođača iz 12 zemalja koji su na 80 različitih pozornica izveli više od 130 nastupa. Po mnogočemu posebni festival traje ukupno 16 dana i njegova se glazbena događanja odvijaju u 23 grada smještena uz rijeku Seinu nekih 50 km sjeverozapadno od Pariza. Svaki grad ima svoju središnju pozornicu gdje se sviraju glavni koncerti, dok se ostali nastupi odvijaju u klubovima, kafićima, restoranima, osnovnim, srednjim i visokim školama, knjižnicama, ali i bolnicama, umirovljeničkim domovima, centrima za beskućnike, centrima za ilegalne imigrante, zatvorima, čak i bankama. Uz središnji nastup u gradu Aubergenvilleu, Goluban je, usprkos prvobitnom planu da svira u zatvoru, dva dodatna koncerta odsvirao u kafiću „Bar du Sud“ (Mantes-la-Jolie) i klubu „La Batignolle“, blues okupljalištu gradića Poissy. Nakon što je publika u dvorani „Maison de Voisinage“ tijekom fenomenalnog nastupa u Aubergenvilleu unisono pjevala na hrvatskom, za očekivati je da će Goluban biti pozvan na „Blues sur Seine“ i u nekoj od sljedećih godina.

Odmah po povratku, krenule su pripreme za središnju koncertnu promociju Golubanovog nedavno objavljenog 4. studijskog uradka „200$ SUN Memphis Album“ (Croatia Records) koja će se dogoditi u petak, 26. studenog u BP Clubu. U prvom djelu nastupa Goluban će izvoditi kompozicije s novog albuma snimljenog u legendarnom Sun Recording studiju u Memphisu, dok će mu se u drugom dijelu pridružiti njegov prateći bend „Little Pigeon's ForHill Blues“ u izvedbama uspješnica s prethodnih diskografskih izdanja.

Posebna gošća koncerta bit će zagrebačka kantautorica Sabina Herman poznatija kao Queen of Sabe, pripadnica Nove hrvatske akustične scene i pobjednica Police Musique natječaja za demo pjesmu godine.

Službeni dio promocije počinje u 20.00 sati.
Ograničeni broj ulaznica bit će u prodaji po 30,00 KN.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved