Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TS KRISTALI NA OVOGODIŠNJIM ZLATNIM ŽICAMA SLAVONIJE - POŽEGA 2010
02.09.2010 TS KRISTALI NA OVOGODIŠNJIM ZLATNIM ŽICAMA SLAVONIJE - POŽEGA 2010
Nedavno objavljeni novi album tamburaškog sastava Kristali  ''Moram ja bez nje''  promovirat će se u sklopu ovogodišnjeg festivala u Požegi Zlatne žice Slavonije i  to u subotu  04.09. u 13 h u Pizza baru "Zrinski", Mesnička 5 , u Požegi. Poznati diriginet Siniša Leopold za ovaj album je napisao:

''Novi CD tamburaškog sastava ''Kristali'' ima naziv Moram ja bez nje, po pjesmi izvedenoj na Zlatnim žicama Slavonije, Požega 2008. Na albumu se nalazi 11 novih pjesama plus bonus track Božić bijeli dolazi.

Autorski tim suradnika je respektabilan: Mario Mihaljević, Franjo i Hrvoje Juzbašić, Krešimir Stipa Bogutovac, Marina Tucaković i Antonija Šola, Tomislav Pejak, Besim Spahić, Hrvoje Zovko i A. Futa Radulović.

Cijeli album sniman je u osječkom studiju Željka Nikolina, koji je potpisan i kao glazbeni producent većine pjesama. Izvršni producent je Dražen Đaković, a izdavač Croatia Records. Pri izvedbama nekih pjesama svojim glasovima su pripomogli Marta Nikolin, Tena Kopić i Dalibor Zavođa.

Sjajni županjski tamburaši novim studijskim uratkom nastavljaju tradiciju uzornog muziciranja na tamburi. Sve pjesme zvuče svježe, ujednačeno i uvjerljivo. Ponekad se odmiču od uobičajene zvukovne mekoće (npr. Sve su pjesme otpjevane ili Sačuvaj me Bože žena) ali tendencija snažnijoj i modernijoj  svirci ne prelazi granice dopuštenog. Izvođačka snaga zrelih tamburaša posebno dolazi do izražaja u skladbama Riđane i Djedovina. Brojne utakmice koje Kristali imaju u svojim trzalicama naglašeno se čuju u vokalnoj potentnosti pjesme A što ako noćas…, ali i u prepjevu The happiest christmas tree. I da ne nabrajamo dalje … treba preslušati cijeli album. Bitno je naglasiti da se nastavlja uzlazna diskografska linija banda.

Čestitam Kristalima njihov dvadeseti rođendan i neka nam još dugo sjaje na našem glazbenom obzorju.''

Na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije TS Kristali će se predstaviti s pjesmom Riđane.

KUPI ALBUM

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved