Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
LAUREATI OVOGODIŠNJEG OHRID FEST-A
30.08.2010 LAUREATI OVOGODIŠNJEG OHRID FEST-A
Prošli tjedan u Ohridu održan je 17. po redu Ohrid fest - Ohridski trubaduri, festival koji promovira domaću i i inozemnu zabavnu i pop glazbu. Kroz četiri večeri festivala posjetitelji iz skoro svih zemalja s područja Balkana uživali su u raznolikom glazbenom sadržaju, kao i predivnoj atmosferi samog Ohrida.

Na posljednjoj večeri, onoj Internacionalnoj, održanoj u subotu 28.8. uz Makedoniju, Sloveniju, Grčku, Bugarsku, Crnu Goru, Albaniju i Srbiju predstavila se i Hrvatska koju su ove godine predstavljali Ivana Kovač i Petar Dragojević. Da su njihovi nastupi bili i više nego zapaženi svjedoče i brojne nagrade s kojima su se Ivana i Petar vratili natrag u Hrvatsku te pažnja koju su im posvetili prisutni mediji.

Ivana Kovač osvojila je 2. nagradu stručnog ocjenjivačkog suda kao i nagradu "7-dnevni boravak" u Hotelu Riviera u Ohridu, dok se Petar Dragojević kući vratio s Nagradom za najboljeg debitanta, ali i 3. nagradom publike.

U sklopu Ohridfesta dodijeljena je i jedna posebna nagrada i to Nagrada za posebni doprinos u razvoju glazbe na Balkanu. Ovu nagradu sasvim je opravdano dobio  Aki Rahimovski. Pjevač koji je najpoznatiji po svom dugogodišnjem angažmanu u Parnom valjku najviše je zaslužan za promociju Makedonije na prostoru Balkana te je inicijator brojnih događanja koja promiču makedonsku kulturnu baštinu van njenih granica.


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved