Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI JE OPUZEN 2010, MELODIJE HRVATSKOG JUGA
27.08.2010 U PRODAJI JE OPUZEN 2010, MELODIJE HRVATSKOG JUGA
Među festivalima s dugom tradicijom svoje mjesto su zauzele i Melodije hrvatskog juga koje se održavaju u Opuzenu. Ovogodišnje sedamnaesto po redu izdanje okupilo je brojna poznata imena koja su i ovaj put osigurala kvalitetu samog festivala te ga tako svrstala uz bok Splitskom festivalu te festivalu Dalmatinskih šansona u Šibeniku. Među brojnim izvođačima na opuzenskoj Pjaci našli su se i Matko i Brane, Kraljevi Neretve, Nenad Vetma i klapa Tamarin, Petar Dragojević, Johnny Gitara, Klapa Opuzen,  Mješovita klapa Filip Dević, Klapa Ragusa, Lidija Bačić i klapa Grobnik, Klapa Maslina, Dražen Žanko, Vinko Coce i drugi.

Najboljom pjesmom i dobitnicom Grand prix-a festivala proglašena je pjesma Nisan sritna ja uz njega u izvedbi  Lidije Bačić i klape Grobnik. Tri nagrade publike pripale su Zoranu Bebiću Bebi s pjesmom Moj prijatelj , Kraljevima Neretve s pjesmom Ribarska balada, te klapi Opuzen s pjesmom Tila bi, dok su  tri nagrade stručnog povjerenstva pripale Draženu Žanku s pjesmom Viruj ćaći, Vinku Coci s pjesmom Čovik do kraja, te klapi Friži s pjesmom Kazna.

Priznanja su još dobili Petar Dragojević za najbolju vokalnu izvedbu te Nenad Vetma za najbolju skladbu pisanu na dalmatinskom izričaju.

Petar Dragojević je na taj način nastavio s najavom svog drugog po redu studijskog albuma. Singlovima Istog smo roda u duetu s Oliverom Dragojevićem, Judi od cakla, Bez tebe sam ništa i najnovijom pjesmom Predajem se, s koiom će sutra nastupiti na Ohrid Festu,  Petar je najavio odličan album za koji je zaslužna autorska ekipa Pero Kozomara, Antonija Šola, Davor Juraga, Vinko Barčot i drugi.

KUPI ALBUM


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved