Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
O.K. Club - Ritam je ono što nas veže
16.09.2009 O.K. Club
Ritam je ono što nas veže

Dečki iz grupe O.K. Club nedavno su dovršili snimanje za svoj novi video broj „Ritam je ono što nas veže“. Radi se o aktualnom singlu s albuma „Sad je pravo vrijeme“ u izdanju Croatia Records, pjesmi brzog tempa, interesantnog glazbenog i tekstualnog sadržaja, te vedrog ozračja za koje je u vizualnom pogledu zaslužna i najbolja sekcija „Jazz 3“ plesnog studija „Magic“ iz Osijeka.

Ovim video brojem O.K. Club ujedno predstavlja i dvojicu svojih novih članova – Tomislav Jambrešić – mr. Tom (klavijature) i Boris Janković – Baky (bas). Radi se mladim i vrlo talentiranim glazbenicima koji su „starom“ dijelu banda (Berox, Damba i Danko) dodali novu dozu pozitivne energije.

O.K. Club je proteklih godinu dana proveo radno, na promocijama albuma, nastupima diljem u Hrvatskoj i šire, na snimanjima spotova, obilascima radio i televizijskih postaja, te u pripremama za buduće aktivnosti na glazbenom planu.
Naime, pripreme za snimanje novog spota za pjesmu „Speedway“ u aktivnoj su fazi, a dečki su trenutno u velikom poslu i glede definiranja i slaganja materijala za novi album.

Nakon pjesama „Vrata zapada – Kadilak“, „Badnja večer“, „Kao ljubav“ i „Tebi priznam sve“, ovaj novi spot je peti koji je band snimio u proteklih dvanaest mjeseci. Sve njih možete vidjeti u programu najbolje glazbene televizije, CMC.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved