Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
MARKOS - NAJBOLJI DEBITANT ŠIBENSKOG FESTIVALA
27.08.2009 MARKOS - NAJBOLJI DEBITANT
ŠIBENSKOG FESTIVALA

Svojim energičnim nastupom Markos je oduševio šibensku publiku i uz ovacije uvjerljivo ponio nagradu za najboljeg debitanta Festivala Šibenik 2009. večeri dalmatinske šansone. Glumačkom interpretacijom pjesme „Nek svi lipo gredu kvragu“ Markos je dignuo publiku na noge i unio atmosferu nadolazećeg serijala i filma „Bella Biondina“ u kojem ima pjevačku ulogu.
Nije to prvi put da Markos na festivalu „zapali“ publiku i zasluženo ponese nagradu. Već u samim počecima karijere Markos je nastupio na većini uglednih hrvatskih glazbenih festivala, kao i na međunarodnim festivalima. Brojnim nagradama dokazao je svoje kvalitete a miljenik publike postao je već svojim prvim debitanskim nastupom  2007. godine na 57. Zagrebfestu gdje je i osvojio Grand Prix festivala. Još i prije toga Markos je osvojio publiku na nacionalnom natjecanju HRTa „Moje pjesme moji snovi“, ali je nastavio osvajati nagrade i izvan granica na međunarodnim festivalima poput Pjesme Mediterana gdje je 2008. godine dobio nagradu novinara i nagradu žirija „Davorin Popović“ za najbolju interpretaciju, a ove godine je na istom festivalu najavio svoj prvi singl „Note“ u suradnji s Croatia Records. Revijalno je nastupao i na Splitskom festivalu kao i na Opatijskim serenadama a ove godine će svoje glumačko kazališno iskustvo prenijeti i na filmsko platno pa ćemo Markosa gledati i slušati u pjevačkoj ulozi serije i filma Bella Biondina.
Službena stranica: www.markos.com

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved