Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
MARKOS - FILMSKI SPOT ZA NOTE
29.07.2009 MARKOS - FILMSKI
SPOT ZA 'NOTE'

Markos predstavlja svoj prvi singl „Note“ i najavljuje glazbeni stil koji će obilježiti njegov album prvijenac u suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records. Video spot sniman je u visokoj produkciji Plavog filma a pod redateljskom palicom Zorana Peza. Spot je sniman u povijesnom Kaštelu Lukavec – grada, u srednjovjekovnom ambijentu koji se spojio sa atmosferom pjesme i donio dramatski ugođaj u kojem je Markos u svom glazbenom izričaju iskazao i dugogodišnje kazališno iskustvo. U sklopu svog glazbenog izričaja Markos kao dramski tenor kombinira elemente teatralnosti, sa svojom izvedbom poistovjećuje se kao što se glumac poistovjećuje sa ulogom i tako publici prenosi potpuni ugođaj pjesme.
Video spot za pjesmu „Note“ sniman je na hrvatskom i na talijanskom jeziku a obje verzije spota osim na malim ekranima možete vidjeti i na Markosovoj internet stranici www.markos.com Svojim prekrasnim glasom i autentičnim glazbenim stilom moderne canzone, u kojem kombinira dramsko bel canto pjevanje sa modernom produkcijom, Markos je krenuo na vrata svjetske glazbene karijere. Surađuje s američkim glazbenim producentom P. Johnsonom i suprugom Jelenom kao kompozitorom i tekstopiscem pjesama koja obrađuje pjesme i na strane jezike za inozemnu glazbenu scenu. Da se radi o vrhunskom pjevaču i prelijepim pjesmama potvrdio je i svjetski tenor Andrea Bocelli koji je Markosa i suprugu pozvao na svoj koncert u rodni kraj. Markos je imao veliku čast da od slučajnog susreta i zajedničkog pjevanja u Međugorju održi kontakt sa Andreom Bocelliem i posjeti njega i njegovu obitelj tijekom koncerta.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved