Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOVI ALBUM GRUPE NOVO NEBO
12.12.2008 NOVI ALBUM GRUPE
NOVO NEBO

Grupa Novo nebo objavila je nedavno svoj novi album Istok zapad. Na albumu se  nalazi  12 odličnih pjesama čiji je autor i producent Dražen Matutinović koji je zajedno s dugogodišnjim aranžerom i bas gitaristom grupe Aerodrom Remomom Cartagine osnovao Novo nebo 1996. g. Uz manje izmjene u postavi benda današnje Novo nebo čine osim spomenutog dvojca i Zoran Smoljanović, Ljubo Gospodnetić , te kao prateći vokal  Marija Radošević. Kao gosti na albumu u pojedinim pjesama pojavljuju se njihovi dugogodišnji suradnici i prijatelji: Tomislav Šojat, Jurica Pađen, Miljenko Majer te Ana Šuto Pađen.
O samom nastanku albumu kažu:
Početni impuls u stvaranju albuma Istok zapad bila je reakcija na razmišljanje pojedinca u okolnostima prijelaza iz jednog političnog i ekonomskog sustava u drugi i njegovim nedovoljno poznatim i jasnim posljedicama takvih okolnosti.
Činjenica je da infantilno prihvaćamo sve one „vrijednosti“ koje nam nameće zapad a samim tim gubimo vlastitu autentičnost koja je godinama egzistirala na temelju „vrijednosti“ koje nam je donio istok. Na razmeđi dvaju svjetova mi smo pronašli inspiraciju za naš treći album koji se zove Istok zapad.
 
Album Istok zapad je ujedno i treći studijski album kojeg je objavila Croatia Records. Album Svijet u kojem živiš objavili smo 1996. g. , a drugi Tamo gdje je ljubav 2003. g.
 
Ukoliko želite čuti kako ovaj bend uživo zvuči preporučamo vam odlazak na njihov koncert u zagrebačkom klubu Stross na Gornjem gradu u petak 19.12. s početkom u 21 h.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved