Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Kićo Slabinac
18.09.2008 Kićo Slabinac novi album
DIGNITE ČAŠE SVATOVI

U godini u kojoj slavi svoj 40 godina dug glazbeni put  Kićo Slabinac objavio je novi studijski album Dignite čaše svatovi. Na njemu se nalazi deset novih pjesama , a kao bonus tu su i nezaobilazni slavonski hitovi poput Baranje se ne bih odreko i  drugih. Album je najavljen singlom Ošini po prašini koji je već po prvim rekacijama publike odlično prihvaćen.


Tijekom svoje dugogodišnje karijere Kićo je surađivao s brojnim autorima, pa njegove pjesme potpisuju Đorđe Novković, Zdenko Runjić, Mario Mihaljević, Arsen Dedić, Maja Perfiljeva, Drago Britvić, Željko Sabol, Kemal Monteno, Hrvoje Hegedušić i mnogi drugi.  2006. Godine Croatia records objavila je Zlatnu kolekciju Kiće Slabinca, koja je na dva CD-a obuhvatila najljepše Kićine pjesme, od onih zabavnog karaktera, pa sve do najljepši narodnih i tamburaških skladbi, među kojima su “Kad čujem tambure”, “Hej, bećari”, “Vesela je šokadija”, “Seoska sam lola”, “Ako zora ne svane”, “Otiš’o je s mirisima jutra”, “Inati se Slavonijo”, “Slavonijo, ja sam tvoje dijete” i mnoge druge.


Od prošle godine na tržištu se može naći još jedna hvalevrijedna dvostruka kompilacija iz edicije The platinum collection koja sadrži 40  hitova zabavne glazbe Kiće Slabinca.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved