Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
OK CLUB - SAD JE PRAVO VRIJEME
15.07.2008 OK CLUB - SAD JE PRAVO VRIJEME
U prodaji je nastupni album interesantne slavonske grupe OK Club. Oni donose 12 svježih pjesama različitih motiva, tema i poruka glazbeno uokvirenih u  pop-rock "strip", a rezultat su iskrenog nadahnuća i ideje, te imaju svoju izvornu energiju vokala i instrumenata koji su snimani isključivo live bez uporabe bilo kakvih studijskih trikova i kemije. Pročitajte što momci kažu sami o sebi:

  
Naša je priča sasvim originalno obična, a traje igrom slučaja već dva stoljeća iako nismo ni anđeli ni demoni, niti bilo kakva natprirodna ili izvanzemaljska bića iz zone sumraka ili nekih drugih nepoznatih zastrašujućih dimenzija. Dakle, počelo je to negdje krajem 70-ih, početkom 80-ih prošlog stoljeća.

Tada neki novi klinci s propuhom u džepovima ali čistog srca i s ogromnom dozom pozitivne energije usmjerene na nešto što smo slušali, osjećali i bezrezervno voljeli – na glazbu. Fanatično smo upijali melodije sa gramofonskih ploča do sitnih bluzerskih sati, lomili prste učeći prve akorde na gitari, svirali, pjevali, odrastali na malim školskim gažama, sazrijevali na zahtjevnijim klupskim i drugim svirkama, pisali i skladali vlastite pjesme i kovali planove o «velikom» bandu i top karijeri. Krajem 80-ih je krenulo, stvar se polako počela zahuktavati. I onda se, u spoju zla i bezgranične ljudske gluposti, sručilo svima poznato bezumlje koje nam je preusmjerilo živote i usporilo korak. Nastupile su godine lutanja i traženja. Jedna po jedna..., duge kao vječnost i kratke kao treptaj oka. I tako sve do 2001. godine. Krajem te godine na osječkom božićnom glazbenom projektu sreli su se, praktički ničim izazvani, jedan prilično «markantni» momak imenom BERISLAV (BEROX) i drugi, tu večer kao "limun" izrazito kiselog raspoloženja, imenom DANKO.

U daljnjim međusobnim kontaktima svaka neobavezna tema nesvjesno, ali obavezno, završavala je na glazbi. Shvatili smo da tu postoji neka idejna kemija, da postoji nagomilana ona ista pozitivna energija koja je naprosto zahtijevala drugu rundu. Ta druga runda zove se «O.K. CLUB» koji je potuno definiran početkom 2004. godine.

O.K. CLUB je glazbeni projekt i band koji je od strane osnivačkog i autorskog dvojca (DANKO - BEROX) postuliran pričom i melodijom-zvukom urbane i «pitke» pop-rock forme. U ožujku i travnju 2008. godine završili smo snimanje našeg prvog studijskog albuma naziva «SAD JE PRAVO VRIJEME» koji, od polovine lipnja, službeno objavljuje i podupire «CROATIA RECORDS». Tijekom snimanja albuma u studiju je djelovala O.K. CLUB ekipa u sastavu: BEROX (vokali, bubnjevi, keys), DANKO BOROZAN (gitara, klavijatura), DAMIR VOJVODIĆ (gitara), ZORAN ĆURUVIJA (gitara), DAMIR ŠIMOŠIĆ (bas) i SLAVEN BATOREK (klavijatura). Na albumu se nalazi 12 pjesama različitih motiva, tema i poruka glazbeno uokvirenih u spomenuti pop-rock strip. Sve pjesme rezultat su iskrenog nadahnuća i ideje i imaju svoju izvornu energiju vokala i instrumenata koji su snimani isključivo «live» bez uporabe bilo kakvih studijskih trikova i «kemije».O.K. CLUB je za pjesme na albumu snimio 2 video broja (BADNJA VEČER i VRATA ZAPADA - KADILAK) koji su se mogli i mogu se vidjeti na CMC-u i drugim hrvatskim televizijskim postajama, a istovremeno su se nalazile na visokim mjestima top-listi mnogih hrvatskih radijskih postaja. U tijeku je snimanje i trećeg video broja za pjesmu KAO LJUBAV koji bi trebao biti završen u lipnju 2008. godine. Band planira, u okviru aktualnog albuma, snimiti još 3-4 spota.

Dok smo stvarali i gradili ovaj glazbeni materijal subjektivno smo dali mnogo od sebe i osjećali smo se neopisivo dobro jer smo napravili nešto svoje. A to nešto želimo podijeliti s Vama, našom sadašnjom i budućom publikom. Poslušajte naše pjesme, zabavljajte se i družite s nama na našim nastupima u klubovima, dvoranama ili na nekom gradskom trgu, pa da nam ovakve stranice nakon još nekog vremena budu opširne, vedre, zanimljive i pune lijepih i veselih anegdota.

  
Poslušajte: OK Club - Vrata Zapada (Kadilak)

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved