Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
MILO HRNIĆ I CROATIA RECORDS POTPISALI UGOVOR O SURADNJI
27.12.2007 MILO HRNIĆ I CROATIA RECORDS POTPISALI UGOVOR O SURADNJI
Pjevač zabavne glazbe Milo Hrnić potpisao je ugovor sa izdavačkom kućom Croatia Records pod čijom će etiketom izaći njegov novi album “Za sva vremena”.

Gotovo deset godina Milo Hrnić je izbivao sa glazbene scene, no njegovi stari hitovi ponovno su ga izbacili u zvjezdanu orbitu i vratili na staze stare slave. Novi album najavljuje pjesma “Postelja”, za koju sam autor kaže da ima prekrasan tekst i za koju vjeruje da će biti hit. Album gotovo u cijelosti potpisuje sam Milo Hrnić, kako autorski tako i producentski. Simboličan naziv albuma, prema Milinim riječima, ne aludira na vječnost pjevača, već u sebi nosi poruke koje se provlače kroz tekstove pjesama, a to su ljubav, dobrota i praštanje - vrijednosti koje ostaju za sva vremena.

“Novi album je na tragu mojih starih hitova, a razlika je jedino u produkciji cijelog albuma koja je sada puno modernija i efektnija. Vidio sam da su mladi na mojim koncertima prihvatili moje stare hitove u modernijoj produkciji i to me posebno veseli. Ovaj će album biti nešto novo, a sve pjesme su napravljene u jednom novom profilu kakvog još nema na hrvatskoj sceni, tako da vjerujem da će album publika dočekati s oduševljenjem”, istaknuo je Milo Hrnić.

Materijal za cijeli album je gotov, čekaju se završni miksevi, a na tržištu bi se trebao pojaviti sredinom siječnja iduće godine. Uz deset novih pjesama, na novom albumu nalazi se i jedna obrada, a riječ je o pjesmi "I surrender all”, za koju Milo kaže da je riječ o pjesmi koja je jedna vrsta njegovog osobnog zavjeta. “Tu sam pjesmu snimio iz svoje želje i na neki način mi je trebala da bi mogao krenuti dalje. Ona također najavljuje jedan moj novi projekt, a riječ je o sakralnoj glazbi, s obzirom da mi je želja napraviti jedan takav album, koji neće za cilj imati komercijalu, već želju da nešto trajno ostavim iza sebe, kao jedan moj osobni pečat”.

Rođeni Dubrovčanin svoje je najsjajnije glazbene trenutke ostvario tijekom osamdesetih godina, kada je tri puta pobijedio na Splitskom festivalu – 1982. s pjesmom “Vrati se”, 1983. “Dalmacijo, ljubav si vječna”, te 1987. “Dobra večer prijatelji” – i kada su nastali njegovi najveći hitovi. Upravo su te pjesme posljednjih godina ponovno zaživjele među publikom, tako da je Zlatna kolekcija Mile Hrnića, koju je Croatia Records objavila u travnju ove godine, odlično prihvaćena. Svoj posljednji studijski album Milo Hrnić objavio je 1999. godine pod nazivom “Vrijeme ljubavi”, a veliko priznanje dobio je 2004. godine, kada su ga Dubrovčani, zajedno sa Terezom Kesovijom, proglasili pjevačima stoljeća grada Dubrovnika.

Download Milo Hrnić

iTunes

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved