Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI, ZLATNA KOLEKCIJA
17.08.2007 NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI, ZLATNA KOLEKCIJA
Izlazak Zlatne kolekcije tamburaškog sastava Najbolji hrvatski tamburaši, nekada Zlatni dukati, poklopila se sa jednom lijepom obljetnicom, 20 godina uspješne glazbene karijere. Najbolji hrvatski tamburaši stjegonoše su tamburaškog vala u kojem tradicionalna tamburaška glazba, primjenom elemenata pop glazbe, dobiva jedan novi zvuk, ali i pristup glazbi. Uz Zlatnu kolekciju koja obuhvaća razdoblje od 1997. godine, kada je grupa zbog nesuglasica sa managerom Josipom Ivankovićem morala promijeniti ime, pa do današnjih dana, nedavno je u sklopu obljetnice izašao i novi album Najboljih hrvatskih tamburaša “Nostalgija” koji je donio 12 novih pjesama, odnosno festivalskih uspješnica iz protekle dvije godine. Zlatna kolekcija donosi 24 pjesme, a na njemu su i skladbe sa albuma “Vranac” koji je grupa izdala dok je još nosila naziv Zlatni dukati.
Na kolekciji se nalaze njihovi ponajbolji uradci poput pjesama “Vranac”, “Danijela”, “I Dunav laže”, “Andrija Čordaš”, “Vjetar iz ravnice”, “Slavonijo dobar dan”, “Tamburica od javora suva”, “Jesen stiže dunjo moja” i druge. “Drago mi je da je pred našim obožavateljima jedno ovakvo izdanje koje donosi presjek našeg rada u proteklih deset godina otkako nosimo ime Najbolji hrvatski tamburaši. Teško je reći da li nam je neka od ovih pjesama posebno draga, jer svaka od njih zaslužuje posebnu pažnju. U ovom trenutku kada slavimo dvadesetu obljetnicu postojanja grupe, iako je naša karijera na neki način podijeljena na dva dijela, lijepo je u rukama imati jedan takav projekt”, istaknuo je frontmen grupe Stanko Šarić.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved