Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Buč - Escape U PRODAJI
04.04.2006 Buč - Escape U PRODAJI
Kad glazbenici imaju želju pobjeći od stvarnosti, pobjeći od glazbe koja ih čini profesionalno uspješnim, ali intimno nezadovoljnima onda, nastaju albumi koji pokazuju drugu stranu njihove kreativnosti, stranu  koja ima svoj sjaj uprkos nevidljivosti. Takav je i album Escape našeg  poznatog basiste Buča koji nam donosi uglavnom  insutrumentalnu glazbu, groovy, s korijenima u funku te s elementima etno i ambijentalne glazbe. Obzirom da ovo nije njegov prvi samostalan uradak, a i donedavno je bio član Parnog Valjka, Buč je ovaj album napravio u svom prepoznatljivom stilu no ipak na jedan drugačiji način. Album Escape sadrži 14 skladbi, a na njemu sudjeluju i Bučevi prijetelji: Brk, Lipa, Šolc, Leiner, Bero, Tina Rupčić, Šomen i mnogi  drugi. Najavnim singlom kojim će predstaviti ovaj album je skladba Morrocco za koju će se uskoro snimati i video spot. Ukoliko vas do sad nismo uspjeli uvjeriti zašto trebate poslušati album Escape možda će to postići riječi samog autora:
"Ritam modernog života je neumoljiv za živa bića čiji srčani otkucaji traže mirniji životni stil. Ta dva ritma, ritam ambicije i onaj unutrašnji, nemoguće je uskladiti. Stoga tražimo bijeg od posla i obaveza najčešće  u prirodi. Sličan bijeg traže i glazbenici nastojeći napraviti nešto za svoju dušu. Kad spojimo želju za vašim i mojim bijegom dobit ćete Escape - glazbu kojom ćete odmoriti duh i tijelo".

Album Escape možete potražiti na svim boljim prodajnim mjestima, a za dodatne informacije posjetite www.buc.hr ili pošaljite Buču mail na butch@email.t-com.hr.

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved