Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Davor Terzić – Put povratka - promocija albuma u Zagrebu
08.03.2006 Davor Terzić – Put povratka - promocija albuma u Zagrebu
Zagrebačka promocija albuma "Put povratka" Davora Tezića održat će se u četvrtak 9. ožujka 2006. u Klovićevim dvorima u 20,30 sati.

Album "Put povratka" Davora Terzića novo je izdanje Cro sacro etikete koju su pokrenuli Hrvatski katolički radio i Croatia records u svrhu što kvalitetnijeg i boljeg prezentiranja hrvatske glazbeno-duhovne glazbe.

"Put povratka" drugi je album Davora Terzića, kantautora, glazbenika i skladatelja iz Rovinja koji je već više od dvadeset godina prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri pored mnoštva solističkih nastupa širom lijepe naše surađiva s mnogim glazbenicima kao na primjer Marko i Toni Cetinski, Zdenka Kovačiček i drugi.  Svirao je raznim grupama te 1990. godine s grupom 'Tin – show band' objavio  je  album pod nazivom “Country & Rock”. Prvi samostalni album “Dijelovi duše” snimio je 2001.

Album “Put povratka” sadrži dvanaest svojevrsni je presjek Davorovog glazbeno-duhovnog stvaralaštva i na njemu se nalaze festivalske uspješnice počevši od legendarne pjesme „Hvala“ s Uskrs festa 2002. godine do „Zdravo puna milosti“ s „Marija festa 2005“. Na njemu se također nalazi i dvostruko nagrađena skladba "Posljednja večera" s Uskrs festa 2005.

Album “Put povratka” Davora Terzića sadrži 12 autorskih skladbi, koje su nastale tijekom tri i pol godine nastupanja na festivalima duhovne glazbe. Rađen je po svojim glazbeno-produkcijskim standardima i na njegovoj realizaciji je radila vrhunska ekipa glazbenika od kojih svakako treba istaknuti Davorovog sina Kristian Terzić, glazbenika koji je dugi niz godina surađivao s Borison Novkovićem, Massimom, a trenutno svira sa Gibonnijem. Pored njega tu su i Danije Damjanović, Olja Dešić, Denis Budim i Slavko Nedić. Što se pak vokala tiče glavni suradnici na albumu su Kristina Jurman i Anđela Jeličić iz grupe Poklon, a obje su dugi niz godina bile članice  grupe Potokaz što samo po sebi dovoljno govori o njihovim voklanim kvalitetama.

Put povratka Davora Terzića prvi je album duhovne glazbe koji pored glazbenog materijala sadrži i video spot koji je napravljen za pjesmu „S Tobom u Tebi“.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved