Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Ivana Brkić - Sve je samo fol - ALBUM GODINE prema časopisu OK!, limited edition
27.01.2006 Ivana Brkić - Sve je samo fol - ALBUM GODINE prema časopisu OK!, limited edition
Ovih dana, u CD-shopovima diljem Hrvatske pojavit će se drugo izdanje novog albuma Ivane Brkić "Sve je samo fol". U odnosu na prvo izdanje, koje je izišlo početkom prosinca 2005., ovo će na sebi imati jedan dodatak: zlatnu vrpcu (pasicu) na kojoj će pisati "Najbolji album godine po izboru čitatelja OK!-a".

U tradicionalnom godišnjem glasovanju "Face godine", u najtiražnijem listu za mlade u Hrvatskoj OK!-u, Ivana je prije nekoliko dana ostvarila briljantne rezultate i zapravo je ukupna pobjednica toga glasovanja. Njezin pobjednički album "Sve je samo fol" osvojio je čak 47 posto glasova, što znači da je za nj glasovao gotovo svaki drugi sudionik ankete. Ili, drugim riječima, osvojio je taman toliko glasova koliko i svi ostali domaći albumi zajedno.

Uz to, Ivana je osvojila i dva druga mjesta. Druga je na listi najboljih domaćih pjevačica (sa 30 posto glasova), a također druga i na listi najvećih domaćih hitova, sa singlom "Luda mala", za kojega je glasovalo 29 posto čitatelja OK!-a.

S drugim, "pozlaćenim" izdanjem Ivanina albuma "Sve je samo fol", u CD-shopove stiže i Ivanin poklon za njezine fanove. Riječ je o najnovijoj, luksuzno opremljenoj Ivaninoj promotivnoj mapi, koja po izgledu podsjeća na nekadašnje "longplejke", ali se umjesto vinila u njoj nalazi zgodan suvenir - "gramofonska ploča" od kartona, sa zanimljivim tekstualnim i slikovnim prilozima. Mapu će u svim bolje opskrbljenim CD-shopovima u Hrvatskoj besplatno moći dobili svaki kupac Ivaninog novog albuma, ali isto tako i oni koji su taj album već kupili. Dovoljno je da u dućan ponesu primjerak kupljenoga CD-a.

Mapa je tiskana u ograničenoj nakladi od 600 primjeraka.

Napomena za novinare: Ivanina biografija i setovi njezinih najnovijih fotografija (uključujući i one u visokoj rezoluciji, namijenjenih za profesionalni tisak) nalaze se na njezinim web-stranicama www.ivanabrkic.hr.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved