Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TEREZA - Mojih 45 skalina (2cd +bonus)
25.10.2005 TEREZA - Mojih 45 skalina (2cd +bonus)
"Pjevajući proputovala je Australiju, Sjevernu i Južnu Ameriku, europski i azijski dio bivšega Sovjetskog Saveza, nastupala je u Iranu, Izraelu i Libanonu. Na našem kontinentu uživo ju nisu čuli jedino Albanci, a Francuskom je, baš kao i "Lijepom našom" i čitavom bivšom Jugoslavijom prokrstarila uzduž i poprijeko.
Uvodne su to rečenice iz knjižice netom objavljenog veličanstvenog trostrukog CD izdanja "Mojih 45 skalina", a ONA je, naravno, jedinstvena i neponovljiva

TEREZA KESOVIJA

Iako sama kaže da ju obljetnice ne zanimaju, jer godine ne broji i nema vremena za slavlja, 45 godina iznimne karijere i umjetničkog rada na glazbenoj sceni obilježila je ove godine na najbolji mogući način - nekolicinom sjajnih koncerata. Fantastičan koncert u zagrebačkoj KD "Vatroslav Lisinski" u svibnju ove godine, koncert u dubrovačkom atriju Kneževog dvora u kolovozu, te onaj u šibenskom kazalištu proteklog mjeseca rujna nikoga od publike i medija nisu ostavili ravnodušnim. Silan emotivni naboj, smijeh i suze, sugestivna interpretacija i konačno buran aplauz - to je naša neponovljiva Tere na sceni koju obožava i za koju živi.

Croatia Records, diskografska kuća kojoj je Tereza vjerna od svojih prvih koraka, pridružila se obilježavanju 45 godišnjice njezinog umjetničkog rada i opusa objavljivanjm izdanja "Mojih 45 skalina". Ovo dvanaesto po redu službeno izdanje CD-a s pjesmama u Terezinoj interpretaciji, međutim, ni po čemu nije uobičajeno. Radi se o zaista vrijednoj zbirci u posebnom digibook pakiranju koja obuhvaća čak 42 Terezine najdraže pjesme na 2 CD-a i dodatni bonus CD sa snimkom Terezinog koncerta iz pariške koncertne dvorane Olympia (Tereza live a L'Olympia). Od svoje prve singlice "Pjesma tipkačice" skladatelja Ljube Kuntarića iz 1961., do pjesme Kemala Montena "Naša ljubav" koju je izvela na ovogodišnjem koncertu u Lisinskom uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT, odabrane 42 pjesme pravi su presjek Terezine uspješne glazbene karijere.

Bogato opremljena "knjižica" koja je sastavni dio ovog izdanja zapravo je više nalik monografiji. Niz prekrasnih fotografija i popratni tekstovi, dijelovi intervjua koje su s Terezom vodili najugledniji novinari brojnih domaćih i stranih tiskovina, kao i Terezini osobni komentari i citati čine ovo izdanje jedinstvenom antologijskom kolekcijom. Iako ekskluzivno po svom izgledu i bogatom sadržaju, "Mojih 45 skalina", cijenom je vrlo prihvatljivo svim ljubiteljima ove istinske pjevačke ikone našeg doba, jer se prodaje po cijeni uobičajenog dvostrukog CD-a.

Promocija izdanja "Mojih 45 skalina" održat će se 7. studenog u 20h u zagrebačkom klubu BP, dok će još jedan finalni obljetnički koncert neumorna Tere održati 27. studenog u zagrebačkom HNK.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved