Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records

MARKOS

Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
MARKOS

Markos – veliki počeci velikog pjevača

Publika je Markosa dosada imala priliku upoznati na raznim festivalima gdje je pobrao mnoge nagrade, bilo od strane žirija ili od strane publike. Uspješni počeci ozbiljne glazbene karijere započeli su 2007. godine kada je nastupio na Zagrebfestu kao debitant i sa pjesmom „Moja prva zagrebačka ljubav“ osvojio Grand Prix. Nakon toga je nastupio na međunarodnom festivalu za „Pjesmu Mediterana“ 2008. godine gdje je osvojio nagradu žirija „Davorin Popović“ za najbolju interpretaciju sa pjesmom „Pjesma mora me zove“. Iste 2008. godine nastupio je i na Splitskom festivalu sa pjesmom „Ti si iznad svega“ a potom i na Opatijskim serenadama. Ove godine ponovno je nastupio na međunarodnom festivalu za „Pjesmu Mediterana“ gdje je u finalnoj večeri predstavio svoj singl „Note“ u suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records.
Prije vokalne solo karijere Markos je kao član ansambla proveo dvije godine u kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, gdje broji preko stotinu predstava u glavnim ulogama mjuzikla čiji je redatelj Vladimir Štefančić. Osim u Dubrovniku gostovao je i u kazalištu Komedija u Zagrebu no budući se posvetio solo karijeri u posljednje dvije godine na kazališnim daskama samo gostuje. Ipak Markos uvijek naglašava da je kazališno iskustvo doprinijelo njegovim scenskim nastupima jer se sa svakom izvedbom poistovjeti kao što se glumac poistovjeti sa svojom ulogom.
Svoj glazbeni stil moderne canzone u kojoj kombinira dramsko bel canto pjevanje sa modernim ritmovima predstavlja prvim singlom „Note“ kojim će obilježiti album prvijenac u suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records.
Markos u početku razvija svoj talent slušajući velikane koje ujedno smatra i svojim glazbenim uzorima; Franco Corelli, Luciano Pavarotti i Andrea Bocelli s kojim održava kontakt već zadnjih godinu dana. Više o Markosu doznajte na www.markos.com
Službene stranice:
www.markos.com

Vezane vijesti

12.06.2012: NOVI SINGL MARKOSA – TI SI MOJE SVE
21.12.2009: Markos – Neka je Božić svaki dan
25.09.2009: Novi spot Markosa
za talijansku verziju pjesme „Note“
od danas na CMC-u!!!

27.08.2009: MARKOS - NAJBOLJI DEBITANT
ŠIBENSKOG FESTIVALA

29.07.2009: MARKOS - FILMSKI
SPOT ZA 'NOTE'

Pretraga


Izdanja istog izvođača
Pošaljite upit izvođaču
Vaš
e-mail:
Vaše
pitanje:

© Croatia Records 2005 - 2020. All Rights Reserved